Skip to content

Nane – Instincte primare (videoclip oficial)

Nane lansează cel mai nou videoclip Instincte primare, cel de-al patrulea clip de pe mixtape-ul „OkapiTati”, lansat în mediul online, în urmă cu aproximativ două luni.

Videoclipul a fost filmat în diferite locații din București, în regia lui Ionuț Trandafir (Trandafilm), regizor care nu este la prima colaborare cu Nane, cei doi lucrând împreună și pentru clipurile „Noi 2” și „Modalitate” (feat. Guess Who), primul proiect Nane la Okapi Sound.

„Instincte Primare”, produsă de Motzu, reprezintă una dintre cele două piese ale lui Nane de pe mixtape-ul „OkapiTati”, lansat gratuit pe www.okapisound.com și prezentat de toți artiștii Okapi Sound în cadrul a cinci concerte de lansare, în București, Timișoara, Arad, Alba-Iulia și Iași, unde am avut parte de susținerea a peste 4000 de persoane.

După „Instincte Primare”, o altă piesă de pe „OkapiTati” va beneficia de videoclip. Cel de-al cincilea clip de pe mixtape-ul lansat de artiștii Okapi Sound va fi cel al piesei „De Azi, De Ieri” a lui Mitză, în colaborare cu Junky, lansată în cadrul matinalului de la ProFM cu Andrei Gheorghe și Greeg.

Asculta AICI intreg mixtape-ul OKAPI TATI!

Citește în continuare