Skip to content

Nane – Normal (single nou si videoclip)

Nane isi lanseaza astazi primul single de pe albumul de debut – Plecat de acasa. Alaturi de Okapi Sound, Nane vine cu Normal
 

 Normal a fost montat de Daniel Vasile, dintr-o serie de filmari realizata de Denis Savescu, in timpul primului concert Nane in Orsova, desfasurat in urma cu doi ani. Pentru productia piesei, Nane a lucrat cu Phane, producator pe care il vom putea regasi si pe alte piese de pe „Plecat de Acasa”. Daca de mixaj s-au ocupat Grasu XXL si Stefan Damian, pentru masterizare au lucrat Grasu XXL si Cristi Dobrica la Okapi Sound Studio.

„Cred mult in ideea de individualitate si urasc efectul de turma, pe care tot mai multi artisti il imbratiseaza. Nu am facut piesa asta in ideea de a fi vreun mare single, e mai mult ceva ce a trebuit sa-mi scot de pe corazon. E doar un aperitiv pentru «Plecat de Acasa». Sunt nerabdator sa scot si urmatoarele surprize. V-am pupat!”, spune Nane despre „Normal”.

Dupa aproape doi ani de munca intensa pentru primul sau album din cariera, Nane se afla pe ultima suta de metri cu noul sau proiect. „Plecat de Acasa” este un album care contine 14 piese noi si defineste in stilul propriu toata aventura prin care a trecut in drumul sau, odata cu plecarea din orasul natal, Orsova, cu perioada facultatii, petrecuta in Timisoara si cu ultimii doi ani, de cand s-a stabilit in Bucuresti. Albumul va fi disponibil incepand cu data de 20 noiembrie, cand va putea fi ascultat atat pe YouTube, cat si prin intermediul serviciilor de streaming.

Pana in prezent, Nane a lansat, independent, sase mixtape-uri, care, de-a lungul timpul, au strans zeci de milioane de vizualizari pe YouTube si care au legat una dintre cele mai puternice comunitati nascute in mediul online. Nane a venit cu piese ca Modalitate, in featuring cu Guess Who, Instincte primare, iar la inceputul acestui an a colaborat cu Zhao pentru Langa tine.

Va place noul single Nane?

Citește în continuare