Skip to content

Narcotic Sound & Christian D au filmat videoclipul „Danca Bonito”

Narcotic Sound si Christian D. au filmat la sfarsitul lunii februarie cel mai nou videoclip al lor: „Danca Bonito„.

Filmarile s-au desfasurat in Ramnicu Valcea pe parcursul a doua zile, intr-o casa de lux din sticla. De regie au fost ‘vinovati’ Spike si a sa echipa (Evil Twin Studio), cu care cei de la Narcotic Sound sunt prieteni buni. Au participat peste 50 de oameni, Marius, Mihai si Cristi bucurandu-se de compania ‘Mamasitelor’ – al caror numar s-a marit intre timp, in urma unui casting (despre care am scris si noi la sfarsitul anului trecut).

Videoclipul prezinta o zi normala din viata trupei, cu toate activitatile ‘de baza’: relaxat in piscina interioara a vilei, jucat pe playstation, petreceri si multe alte detalii „picante” pe care le vom descoperi odata cu lansarea materialului final. Membrii trupei au declarat ca, in ciuda prezentei camerei de filmat, toti participantii s-au comportat natural, atmosfera fiind extrem de relaxata.

Un teaser video va fi publicat in zilele urmatoare pe site-ul oficial NarcoticSound.ro si urmeaza sa vi-l prezentam si noi. Tot pe site-ul lor gasiti si linkuri spre conturile de pe retelele de socializare (Twitter, Facebook, MySpace), prin care puteti ramane la curent cu activitatea trupei si unde vor fi publicate si materiale de ‘making of’ de la aceste filmari (foto/video).

Single-ul lor anterior, „Mamasita„, s-a bucurat de foarte mare succes, fiind una dintre cele mai populare piese ale anului trecut, iar „Danca Bonito” urmeaza acelasi ‘traseu’ ascendent: deja este in topul difuzarilor pe radio si are stranse milioane de ascultari pe YouTube. O puteti reasculta si voi mai jos:

Artwork by Griffo.

Citește în continuare