Skip to content

Next stop: Coke Live Peninsula

logo-coke-live-peninsula

Vara aceasta este cu adevarat plina de evenimente incendiare si foarte tari la care Monden.Info spune din start prezent! Dupa TIFF si RMA, Monden.Info este blog invitat/acreditat la Coke Live Peninsula, festival ce va debuta maine la Tg.-Mures. Toate nebunia va tine pana pe 26 iulie.

Coke Live Peninsula 2009 va reuni 18 formatii si DJi internationali, 18 formatii romanesti, 6 DJi autohtoni, 8 formatii si 8 DJi din Ungaria. Cap de afis sunt Tiesto (pe 24 iulie), Nine Inch Nails (pe 25 iulie) si The Prodigy (pe 26 iulie).

Pe langa concerte, cei care vor avea curaj vor putea experimenta aproape 30 de sporturi (printre care si bungee jumping), vor avea ocazia sa se rataceasca prin Labirintul Coca-Cola sau sa se racoreasca in barul de gheata Coca-Cola . Participantii isi vor putea alege muzica preferata in corturi special amenajate pentru 3 stiluri diferite de muzica: pop, dance si reggae. Alte surprize: fotografii cu efecte speciale, water kangaroo, segway, airboard, recumbent bike.

Evenimentele se vor desfasura pe 4 scene diferite Coca-Cola Mainstage, Coke Terrace, Freedom Arena si Ursus Party Tent toate instalate in cadrul Complexului Week-end.

In premiera la editia din acest an mai multi artisti au transmis mesaje fanilor care vor veni sa ii vada in concert.

Olandezul Tiesto promite peninsularilor un „set grandios” pe 24 iulie, pe scena Coca-Cola Main Stage, iar Iris isi asteapta „cu drag” fanii la primul concert de festival, dupa revenirea lui Cristi Minculescu.

Liderul trupei Nine Inch Nails, Trent Reznor s-a declarat mare fan al scotienilor de la Primal Scream, care vor canta sambata inaintea lor pe Coca-Cola Main Stage. Reznor a tinut chiar sa isi ceara scuze pentru faptul ca nu a venit cu formatia mai demult in Europa de Est. Se pare ca polonezii i-au aratat lui Trent Reznor cum se petrece in aceasta parte a lumii, iar peninsularii nu vor fi mai prejos!

Bomba de energie The Prodigy a anuntat prin intermediul unui interviu acordat CokeLive Peninsula ca europenii de est sunt in permanenta o provocare, pentru ca le dau sentimentul unei experiente inedite.

Eu voi pleca maine in zori spre Tg.-Mures, sper sa fie vreme frumoasa si sa ma bucur alaturi ce ceilalti peninsulari de cele mai tari concerte din aceasta vara.

Stati cu ochii pe Monden.Info, voi publica articole despre tot ce se intampla la festival, fotografii si videouri realizate de Valentin Sturzu alias Bimus care ma va insoti la Coke Live Peninsula. Nu uitati nici de contul de Twitter Monden.Info, contul meu de Twitter sau contul de pe qik unde cu siguranata vor aparea multe informatii despre eveniment.

Rock On!!!

Citește în continuare