Skip to content

Nicki Minaj, in razboi cu Taylor Swift!

Nicki Minaj si Taylor Swift au scos armele la inaintare dupa ce s-au anuntat nominalizarile la MTV Video Music Awards 2015. Videoclipul Anaconda, care a fost unul dintre hiturile verii trecute, a fost complet trecut cu vederea de cei care s-au ocupat de alegerea nominalizarilor. 


Videoclipul Anaconda, care a fost unul dintre hiturile verii trecute, a fost complet trecut cu vederea de cei care s-au ocupat de alegerea nominalizarilor. Nicki Minaj nu i-a iertat deloc pe cei de la MTV si a tinut sa le aduca aminte tuturor ca Anaconda a depasit recordul de vizualizari in 24 de ore, pe langa faptul ca a generat o multime de meme-uri si reactii in social media.

Rapperita a adagat si ca probabil decizia celor de la MTV are legatura cu faptul ca e de culoare, spunand ca restul fetelor sunt bagate in seama. Intre timp, si Katy Perry s-a alaturat discutiei si o ataca pe Taylor Swift tocmai pentru succesul Bad Blood – o piesa care se spune ca ar fi despre conflictul dintre ea si fosta cantareata country.

O parte mai interesanta a acestei povesti e si felul in care presa a speculat-o. Multe publicatii au ales sa o prezinte pe Nicki Minaj ca femeia de culoare ofticata si plina de ura, alegand poze cu ea facand fete sau uitandu-se urat, in timp ce pentru Taylor Swift au ales fotografii cu o fata zambitoare sau calma. Intre timp, unele dintre acestea si-au modificat articolele si sters postarile de pe retelele de socializare. 

Taylor Swift s-a simtit atacata, poate si pentru ca videoclipul ei Bad Blood e plin de fete slabe si inalte, total opuse celor care apar in Anaconda. Asa ca a raspus rapid, acuzand-o pe Nicki ca nu face altceva decat sa intoarca femeile una impotriva celeilalte si ca poate ar trebui sa se ia de unul dintre barbatii nominalizati la categoria Video of The Year.

 

Rapperita a raspuns rapid si nu a uitat sa ii taxeze pe cei de la MTV pentru ca au uitat sa nominalizeze si videoclipul ei cu Beyonce pentru piesa Feeling Myself. In plus, a avut si ceva de adaugat vizavi de lansarea TIDAL si faptul ca Taylor Swift a fost felicitata atunci cand si-a scos muzica de pe Spotify.

Intre timp, se pare ca Taylor Swift a inteles despre ce e vorba de fapt si si-a cerut scuze: I thought I was being called out. I missed the point, I misunderstood, then misspoke. I\’m sorry, Nicki, a scris cantareata pe Twitter. 

Voi ce ziceti de povestea asta? Va scrie Taylor Swift o piesa si Nicki va face un freestyle?

 

Citește în continuare