Skip to content

Nicki Minaj, mai tare ca Michael Jackson!

Nicki Minaj face istorie in Billboard si a reusit sa il intreaca inclusiv pe Regele Muzicii Pop. Rapperita nici macar nu era la curent cu situatia din clasamentul single-urilor de pe piata americana, pana la finalul saptamanii cand a bifat inca un record.

 

Michael Jackson a avut 50 de piese care au intrat in clasamentul Hot 100, dar odata cu pozitia 19 pe care Nicki Minaj a obtinut-o cu trackul Anaconda, a reusit sa ajunga la 51 de singleuri si a egalat si recordul detinut de Rod Steward.

“Made history today. “I didn’t even know I was tied with Michael Jackson with 50 Hot 100 entries on Billboard. Anaconda makes 51 and now I’m tied with Rod Stewart. God bless, and thank you.”

Anaconda e cel de-al 20 hit in Hit 100 al rapperitei ca artist principal, restul fiind fie featuring-uri, spre deosebire de Regele Muzicii Pop care a fost artist principal sau co-lead in toate hiturile sale.

Rapperita va urca pe scena MTV VMA pe 24 august si va canta cel mai nou single al ei, iar zvonurile spun ca pe scena va urca si Beyonce iar impreuna vor face show pe Flawless, varianta remixata care va intra si pe radiouri drept urmatorul single promovat de Queen B. In plus, Nicki Minaj ramane rapperita cu cele mai multe hituri in Hot 100, Missy Elliott fiind pe locul 2, si se afla la egalitate pe locul 7 cu Emimen in topul general al rapperilor. Mai mult, cu cat featuringul ei cu Jessie J si Ariana Grande, Bang Bang, creste in clasamente, s-ar putea sa mai bifeze inca un record.

Pe de alta parte, Michael Jackson a ajuns in clasament inca din 1971 cu Got to Be There, iar anul acesta a urcat in Hot 100 cu Slave to the Rhythm si Love Never Felt So Good, lansat recent de pe albumul postum Xscape. Recent a mai aparut un clip, A Place With No Name, cu un videoclip in care apare si cadre noi in premiera.

Ce ziceti de acest record? Il merita Nicki Minaj?

Citește în continuare