Skip to content

Nicole in locul lui Fergie la Black Eyed Peas

Black Eyed Peas in Nicole formula

Nicole Scherzinger (Pussycat Dolls) tocmai a declarat intr-o emisiune o chestie de care habar n-aveam… Ea putea fi acum in locul lui Fergie ca solista a trupei Black Eyed Peas 🙂 A primit oferta de la Will.I.Am sa li se alature in aceeasi seara in care a vorbit el si cu Stacy Ferguson (Fergie…). Ce a impiedicat-o? Pai, era deja legata prin contract de o alta formatie in care canta, „Eden’s Crush„, si a fost nevoita sa refuze oferta lui William.

„We had some radio shows together and he actually met me and Fergie on the same night and he asked me to join the Black Eyed Peas…I wasn’t able to”

Iar daca sunteti curiosi sa vedeti despre ce este vorba cu formatia veche in care era Nicole, puteti vedea aici un videoclip de-al lor:

Eu deja imi imaginez cum ar fi fost sa cante Fergie la Pussycat Dolls, si Nicole la Black Eyed Peas =)) Oricum Nicole arata mai bine decat Fergie, care e o junkie pitica si cu tenul facut praf. No offence, imi place la nebunie cum canta si cum se imbraca in concerte, de abia astept showul lor de poimaine, dar atata tot!

Aaaaaanywayz. Puteti vedea AICI clipul nou al lui Nicole cu T.I., „Whatever u like„. Albumul ei de debut solo, „Her Name is Nicole„, trebuia sa apara in iulie, dar se pare ca mai avem de asteptat…

Citește în continuare

Kylie Minogue revine!

Dupa un an jumate in care Kylie a lucrat la un nou album, avem in sfarsit confirmarea ca acesta e gata si va fi lansat la sfarsitul lui noiembrie! Kylie…

Citeste mai mult