Skip to content

Nicu Alifantis & Zan in concert la Hard Rock Cafe

Nicu Alifantis si trupa sa revin miercuri, 28 noiembrie 2018, la Hard Rock Café pentru prezenta showul “Alifantis & ZAN”. O seara de poveste, cu melodii mai vechi sau mai noi care cu siguranta te vor incanta mai ales daca iubesti stilul folk.

Concertul incepe de la orele 21.30, iar pretul biletelor este de 79 lei (acces general, cu loc la masa, in sala – numar limitat de bilete) si 79 lei (fara loc in picioare).

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

ZAN este una dintre cele mai importante masti din Commedia dell’Arte, cea care surprinde prin istetime, umor, viclenie, cea care ia revansa noii clase, patura de jos a targurilor si a satelor.

Pe langa aceasta interpretare simbolistica, trupa ZAN a fost infiintata in 1995 pentru imprimarea albumului “Voiaj”, semnat de Nicu Alifantis. De atunci formatia si artistul au bifat numeroase concerte, albume si turnee, iar in noiembrie ii putem vedea din nou impreuna pe scena de la Hard Rock Café.

Formula de acum ii include pe Nicu Alifantis – voce, chitara, ukulele, acordeon, lauta, cobza, percutii; Virgil Popescu – bass, backing vocal; Sorin Voinea – clape, backing vocal; Razvan Mirica – chitare, sitar, backing vocal; Relu Bitulescu – tobe.

 

Citește în continuare