Skip to content

Noi detalii despre Star Wars: The Rise of Skywalker – Carrie Fisher si Keri Russsell in film

J.J. Abrams a facut publice noi detalii despre mult asteptatul “Star Wars: The Rise of Skywalker”, ieri in deschiderea celei mai mari expozitii care celebreaza anual toate canalele si productiile Disney, inclusiv parcurile de distractie.

J.J. Abrams n-a vrut sa arate inca un trailer pentru noul Star Wars pentru cinema (avem si productii pentru streaming in aceeasi licenta, pentru noul canal Disney+), si le-a oferit celor prezenti in public cateva imagini din noua productie care va avea premiera pe mondiala pe 20 decembrie.

Primul trailer teaser a fost lansat in aprilie.

Regizorul a oferit insa cateva detalii despre personajul misterios pe care-l va juca Keri Russell – “este o criminala, prietena cu Poe”, dar actorul Oscar Isaac care il interpreteaza pe Poe a fost foarte rezervat in a da detalii in plus.

Carrie Fisher a anuntat cu 3 ani inainte ca va juca si in noul Star Wars, desi nu era niciun contract stabilit.

Poate cea mai controlata (din punct de vedere marketing) si cea mai exploatata franciza a unui fim, Star Wars are in noul film “The Rise of Skywalker” imagini cu regretata Carrie Fisher, pe care Abrams nu e-a folosit in 2015 pentru „The Force Awakens”.

Regizorul a povestit cu nostalgie ca, initial, nu era in plan sa regizeze si acest nou film Star Wars, iar dupa moartea actritei in jurnalul sau, care a fost publicat in 2016, a descoperit ca aceasta ii multumise “pentru ca a jucat in doua dintre filmele lui”.

“A fost o gluma si un mesaj pe care doar eu puteam sa le inteleg pentru ca – de fapt – am regizat un singur Star Wars cu Carrie. Acum se adeveresc cele scrise de ea, pentru ca va aparea si intr-un al doilea film,” a povestit ieri Abrams.

Disney + preia controlul exploatarii Star Wars pentru online

The Rise of Skywalker este gandit ca punct final pentru saga care a inceput in 1977. Franciza va lua o pauza, urmatorul film pentru cinema fiind dincolo de 2022.

Intre timp noul canal de streaming Disney + va prezenta “The Mandalorian”, filmul lui Jon Favreau (cu premiera pe 12 noiembrie), dar si o serie cu Obi-Van Kenobi cu Ewan McGregor in rolul principal.

Citește în continuare