Skip to content

Nominalizari MTV EMA 2011: Best Romanian Act

Editia de anul acesta al premiilor MTV EMA se va tine la Belfast. Foarte recent s-au facut publice numele artistilor romani nominalizati la Best Romanian Act. Nume cunoscute, nume care au facut succes afara, dar si cateva surprize placute. Vezi in continuare care sunt nominalizatii la Best Romanian Act.

Asadar, fara alte introduceri, iata care sunt (conform site-ului MTV.ro) nominalizatii romani la premiile MTV EMA 2011, Best Romanian Act, sunt:

Alexandra Stan – Mr. Saxobeat – Piesa este un hit deja si are inca un succes enorm in tari precum Franta, Spania sau alte tari europene.

 – Smiley feat. Pacha Man – Love is for free – cu aceasta nominalizare, smiley a ajuns la numarul trei in ceea ce priveste nominalizarile la MTV EMA.

Puya feat. Connect-R – Americandrim – Piesa este nominalizarea cu numarul doi pentru Puya la aceste premii.

Guess Who – Manifest – asta este surpriza placuta de care va vorbeam. O piesa facuta pentru fani si lansata pe internet a facut senzatie, a ajuns la radio si tv si este nominalizata la Best Romanian Act – MTV EMA 2011 (eu inca primesc reactii de pe urma aparitiei in clip :D. Multi imi recunosc tatuajul, multi ma aseamana cu Jason Statham :)) ).  Videoclipul are in momentul de fata aproape 7 milioane 300 de vizualizari!!!

 – Fly Project – Goodbye – a doua nominalizare a baietilor la premiile MTV EMA.

Cum ti se par nominalizarile de anul acesta? Cine ai vrea sa castige?

Citește în continuare