Skip to content

Galerie foto. Garderoba unui gentleman modern pentru sezonul de vara se regaseste in noua colectie Tudor Tailor, COMPASS.

Tudor Tailor anunta lansarea noii colectii COMPASS, dedicata gentlemanului modern.

Colectia reprezinta o fuziune intre traditia vestimentatiei clasice si inovatia materialelor moderne. Fiecare costum si tinuta reflecta eleganta atemporala, imbinand piesele clasice cu rafinamentul materialelor de ultima generatie.

Brandul Tudor Tailor a reusit sa gaseasca un punct de intalnire intre tendinte, eleganta barbatului contemporan si maiestria artizanilor si croitorilor care lucreaza dupa standarde traditionale, adaptate la noile tehnologii.

COMPASS prezinta o calatorie stilistica diversa, care acopera diferitele ocazii si nevoi ale barbatului contemporan: de la costume realizate pe masura din cele mai fine tesaturi, pana la camasi, polo-uri mai relaxate si chiar sport si accesorii impecabil croite. Gama variata de optiuni ofera solutii vestimentare pentru orice ocazie, de la intalniri de afaceri pana la evenimente sociale din weekend sau o simpla plimbare cu familia in parc.

Colectia se inspira din ghidul gentlemanului modern, aflat in cautarea unor piese ce combina lejeritatea si simplitatea tinutei corecte. Acest concept se traduce in fibre racoroase, piese confortabile si sustenabile, multifunctionale si culori relaxante.

Printre piesele-vedeta se numara sacouri de vara relaxate, jachete inspirate de exploratori si Ivy League si tesaturi importate de la mari tesatorii europene. Materialele alese sunt prietenoase cu pielea si mediul, avand calitati tehnice moderne, cum ar fi soft stretch, respirabilitate, respingerea lichidelor si rezistenta la cute.

Colectia este disponibila pe site-ul www.tudor-tailor.com si in magazinele brandului din Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara si Iasi.

Daca ati fost in magazinele Tudor Tailor, stiti deja ca nu este doar o vizita de shopping, experienta include un ghid de incredere din partea profesionistilor dedicati, gata sa ofere recomandari personalizate si suport.

Brandul mizeaza si pe numeroase colectii de costume Made to Measure, camasi, pantofi, genti si accesorii business, de ceremonie si casual, care pot fi personalizate in stilul celui care le poartă, pana in cele mai mici detalii.

Citește în continuare