Skip to content

Noul album de Craciun al lui Bryan Adams include un cantec original si o reinterpretare Bob Dylan

Bryan Adams revine cu un album de Craciun, “Christmas – The EP” fiind mult asteptat de catre fanii artistului. Odata cu acest nou material, Adams a lansat si “Joe and Mary”, singura piesa originala de pe album, single pentru care s-a filmat deja un videoclip.

“Christmas – The EP” include 5 single-uri de Craciun: o piesa originala, “Joe and Mary”, trei cantece lansate anterior de catre Adams (“Christmas Time”, “Reggae Christmas” si “Merry Christmas”) dar si o reinterpretare a “Must Be Santa”, hitul lui Bob Dylan, parte a albumului de Craciun lansat de acesta in noiembrie 2009.

 “Joe and Mary”, singura piesa scrisa special pentru acest album, spune povestea Mariei si a lui Iosif intr-o maniera rock and roll

Dintre cele 5 piese ale albumului, “Joe and Mary” este singurul cantec compus special pentru acest material. Partea interesanta este ca Adams alege sa prezinte lucrurile ca o poveste de dragoste rock and roll:

“Oh, Joe and Mary, Mary and Joe/ In a beat up Buick on the open road/ Chuck Berry playin’ on the radio/ Joe and Mary, Mary and Joe/ Joe said, „Mary, just a few more miles/ You can make it, baby, just gimme a smile/ I can see Bethlehem up ahead/ They got a buffet breakfast and a motel bed.”

Albumul de Craciun Bryan Adams include si o versiune noua a “Must Be Santa”, single-ul devenit celebru in interpretarea lui Bob Dylan

“Must Be Santa” a fost lansat prima oara in noiembrie 1960 de catre Mitch Miller, insa cantecul a devenit cu adevarat cunoscut dupa ce Bob Dylan l-a relansat in 2009, incluzandu-l pe albumul sau de Craciun, “Christmas in the Heart”. Dylan a mizat atunci pe un stil polka, inspirandu-se poate si dintr-o versiune anterioara de la Brave Combo. Nu se stie deocamdata in ce directie o va duce Adams, insa fanii sunt incantati si de aceasta surpriza inclusa de artist pe noul sau album de Craciun.

Dupa ce a semnat coloana sonora a musicalului “Pretty Woman”, Bryan Adams a facut echipa cu Billy Idol si a plecat in aceasta vara intr-un turneu in America de Nord

Anul trecut, Bryan Adams a fost implicat in proiectul “Pretty Woman”, musicalul care ar fi trebuit sa fie o reinterpretare de mare succes a celebrului film lansat in 1990. Showul nu a fost bine primit de catre critici, asa ca reprezentatiile au fost sistate dupa un timp. Pe langa acest proiect, Bryan Adams a plecat in aceasta vara intr-un turneu in America de Nord alaturi de Billy Idol. In acest moment, Adams concerteaza in Europa, pana la finalul anului avand programate spectacole in Italia, Spania, Grecia, Lisabona si Elvetia.

Citește în continuare