Skip to content

Noul album de Craciun al lui Bryan Adams include un cantec original si o reinterpretare Bob Dylan

  • envelope icon

Bryan Adams revine cu un album de Craciun, “Christmas – The EP” fiind mult asteptat de catre fanii artistului. Odata cu acest nou material, Adams a lansat si “Joe and Mary”, singura piesa originala de pe album, single pentru care s-a filmat deja un videoclip.

“Christmas – The EP” include 5 single-uri de Craciun: o piesa originala, “Joe and Mary”, trei cantece lansate anterior de catre Adams (“Christmas Time”, “Reggae Christmas” si “Merry Christmas”) dar si o reinterpretare a “Must Be Santa”, hitul lui Bob Dylan, parte a albumului de Craciun lansat de acesta in noiembrie 2009.

 “Joe and Mary”, singura piesa scrisa special pentru acest album, spune povestea Mariei si a lui Iosif intr-o maniera rock and roll

Dintre cele 5 piese ale albumului, “Joe and Mary” este singurul cantec compus special pentru acest material. Partea interesanta este ca Adams alege sa prezinte lucrurile ca o poveste de dragoste rock and roll:

“Oh, Joe and Mary, Mary and Joe/ In a beat up Buick on the open road/ Chuck Berry playin’ on the radio/ Joe and Mary, Mary and Joe/ Joe said, „Mary, just a few more miles/ You can make it, baby, just gimme a smile/ I can see Bethlehem up ahead/ They got a buffet breakfast and a motel bed.”

Albumul de Craciun Bryan Adams include si o versiune noua a “Must Be Santa”, single-ul devenit celebru in interpretarea lui Bob Dylan

“Must Be Santa” a fost lansat prima oara in noiembrie 1960 de catre Mitch Miller, insa cantecul a devenit cu adevarat cunoscut dupa ce Bob Dylan l-a relansat in 2009, incluzandu-l pe albumul sau de Craciun, “Christmas in the Heart”. Dylan a mizat atunci pe un stil polka, inspirandu-se poate si dintr-o versiune anterioara de la Brave Combo. Nu se stie deocamdata in ce directie o va duce Adams, insa fanii sunt incantati si de aceasta surpriza inclusa de artist pe noul sau album de Craciun.

Dupa ce a semnat coloana sonora a musicalului “Pretty Woman”, Bryan Adams a facut echipa cu Billy Idol si a plecat in aceasta vara intr-un turneu in America de Nord

Anul trecut, Bryan Adams a fost implicat in proiectul “Pretty Woman”, musicalul care ar fi trebuit sa fie o reinterpretare de mare succes a celebrului film lansat in 1990. Showul nu a fost bine primit de catre critici, asa ca reprezentatiile au fost sistate dupa un timp. Pe langa acest proiect, Bryan Adams a plecat in aceasta vara intr-un turneu in America de Nord alaturi de Billy Idol. In acest moment, Adams concerteaza in Europa, pana la finalul anului avand programate spectacole in Italia, Spania, Grecia, Lisabona si Elvetia.

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *