Skip to content

Noul single Guess Who: „Tot mai sus” (feat ?)

MusicExpertCompany si Okapi Sound au placerea de a prezenta noul single Guess Who. Intitulat „Tot mai Sus„, acesta se adreseaza in special publicului din mainstream si da si numele celui de-al doilea album al artistului, material ce urmeaza a fi lansat la inceputul verii impreuna cu GSP. Mai multe despre asta puteti citi in interviul publicat de noi luni. (tot luni v-am prezentat si cele doua videoclipuri ale sale

Tot mai sus” vine dupa incredibilul succes repurtat cu „Locul Potrivit” si „Manifest”, doua piese cu puternic mesaj social care au reusit sa revolutioneze piata muzicii hip-hop si sa permita accesul acestui curent pe radio. Guess Who a reusit in ultimii doi ani sa sparga barierele stilistice ale genului, venind cu un sound fresh, adresandu-se in special publicului deschis catre nou si capabil sa accepte evolutia soundurilor ce domina in acest moment piata internationala.

Nefiind limitat din punct de vedere creativ si bucurandu-se de aprecierea unui numar din ce in ce mai mare de admiratori, Guess Who lanseaza in paralel piese destinate celor care ii asculta muzica inca de la debut, dar si materiale adresate publicului larg. Colaborarile artistului nu se rezuma doar la artistii din zona hip-hop, rezultatul finit fiind considerat mult mai important decat prejudecatile ce vizeaza stilurile muzicale.

Guess Who – „Tot mai sus” (feat ?)

Credite:
Muzica: Guess Who / Agresiv
Text: Guess Who
Orchestratie: Agresiv
Label: MusicExpertCompany

Citește în continuare