Skip to content

Nu rata trailerul Dawn of the Planet of the Apes

Spre final de an apar trailerele celor mai asteptate filme, care vor tine cap de afis in 2014. Cum ar fi Dawn of the planet of the Apes, SFul care tocmai si-a lansat primul trailer:

Sequelul SFului Rise of the planet of the apes se numeste Dawn of the Planet of the Apes iar actiunea are loc la aproximativ 15 ani fata de primul film.

Ideea initiala a luptei dintre oameni si maimute a pornit de la romanul lui Pierre Boulle din1963, care a avut parte de ecranizarile Planet of the Apes (1968) si Planet Of the Apes (2001) si un serial tv.

In 2014, gasca de maimute evoluate genetic, in frunte cu Caesar (Andy Serkis), este amenintata de o banda de supravietuitori umani care au rezistat virusului devastator. Cu toate ca ele doua tabere au incheiat pace, niciuna nu vrea sa cedeze in fata celeilalte, asa ca lupta pentru suprematia pe Pamant dintre oameni si maimute e gata sa inceapa iar:

Presupun ca sunteti nerabdatori sa vedeti trailerul:

De regie nu se mai ocupa Rupert Wyatt, conducerea fiind preluata de Matt Reeves, cel care a regizat remakeul Let me me.

Distributia este formata din Gary Oldman, Andy Serkis, Jason Clarke, Keri Russell, Jason Clarke, Judy Greer, Kodi Smit-McPhee iar filmul va avea premiera pe 11 iulie, in varianta 3d.

Voua v-a placut Rise of the planet f the Apes?

Citește în continuare