Skip to content

Nume mari la un eveniment de strangere de fonduri in sprijnul lui Hillary Clinton

O serie de nume mari din lumea muzicii, a filmului si chiar a modei au participat recent la un eveniment de strangere de fonduri in sprijinul lui Hillary Clinton, gazduit in casa din Manhattan a celebrului producator Harvey Weinstein si a sotiei sale, designerul Georgina Chapman de la brandul Marchesa.

Printre acestea s-au numarat Sarah Jessica Parker si sotul sau, actorul Matthew Broderick, antreprenoarea si personaitatea media Martha Stewart, actorul Leonardo DiCaprio, cantareata si actrita Jennifer Lopez, vedeta tv Bethenny Frankel, designerii Vera Wang si Tory Burch, designerul de bijuterii Lorraine Schwartz si actrita Candice Bergen. Potrivit Daily Mail, toate personalitatile au contribuit nu numai financiar pentru a o ajuta pe Hillary Clinton sa mearga mai departe in ceea ce priveste campania electorala, dar si-au anuntat, astfel, si sustinerea pentru candidatul democrat.

Hillary Clinton a participat la eveniment dupa ce a facut un ocol la spital, nu pentru tratarea vreunei probleme de sanatate, ci pentru ca fiica sa, Chelsea Clinton, a devent mama pentru a doua oara. Aceasta a adus pe lume un baietel perfect sanatos, pe nume Aidan, de la a carui externare nu puteau lipsi tocmai bunicii, respectiv Hillary si Bill Clinton.

 

Citește în continuare