Skip to content

Una dinte melodiile Oasis a devenit o provocare pe TikTok, un cadou la aniversarea de 50 de ani a lui Liam Gallagher

Cantecul clasic al trupei Oasis „Roll With It” a intrat in tendinte pe TikTok, internautii incercand sa-l copieze stilul lui Liam Gallagher, folosind chiar un microfon deasupra capului, dupa cum utilizeaza si starul rock.

Piesa, care apare pe cel de-al doilea album al trupei din Manchester „(What’s the Story) Morning Glory”, a aparut in 1995, iar acum pare sa aiba un nou public, format din copii si adolescenti.

Cei care au acceptat provocarea #RollWithIt poarta o palarie Bucket – una dintre palariile cu

un design cat mai practic posibil, dintr-un material moale si usor pliabil astfel incat, in functie de circumstante, sa poata fi cu usurinta indesata in buzunar, si se comporta baieteste, apoi incep sa cante, imprumutand stilul artistului.

Pe 21 septembrie, Liam Gallagher a implinit 50 de ani, si mai multe radiouri din lume l-au sarbatorit. Intr-un interviu publicat recent, artistul a povestit despre obiceiurile sale de inainte sa urce pe scena- bea jumatate de sticla de brandy cu miere si apa fierbinte pentru a-i incalzi vocea.

Liam Gallagher a anuntat inca din 2021 pe Twitter ca urmeaza o reuniune a Oasis, trupa pe care a construit-o alaturi de fratele sau Noel si de care s-a despartit in august 2009, urmand apoi o serie de injurii si procese pe care si le-au intentat reciproc.

Fanii din Romania au fost foarte aproape de a-l vedea pe Liam Gallagher in concert in 2019, insa acesta a anulat in ultimul moment concertul pe care trebuia sa il sustina la Festivalul Fall In Love de la Palatul Mogosoaia, din „motive de securitate legate de scena”, după cum a motivat artistul pe contul sau de pe Twitter la acel moment.

Oasis este una dintre cele mai de succes formatii ale anilor ‛90, care a lansat hituri precum „Wonderwall”, „Supersonic” si „Don’t look back in anger” si a vandut circa 50 de milioane de discuri. Pe fondul neintelegerilor dintre cei doi frati Gallagher, trupa Oasis s-a destramat in august 2009, dupa o cearta violenta dintre Liam si Noel, chiar inainte de a urca pe scena unui concert sustinut la Paris.

Dupa despartirea de Oasis, Liam Gallagher a lansat single-urile  „Wall of Glass” (2017) si „Chinatown” (2017). Trupa lui Noel Gallagher, High Flying Birds, si-a lansat albumul „Who Built the Moon?”, in 2017. Trupa lui a inceput un turneu in America de Nord, alaturi de The Smashing Pumpkins, in august 2019 si mai are programata o serie de concerte alaturi de U2.

Citește în continuare