Skip to content

Okapi Tati: concerte de lansare in Timisoara, Arad si Alba Iulia

  • envelope icon

La mai puțin de o săptămână de la concertul de lansare „OkapiTati” din București, Grasu XXL, Guess Who, Maximilian, Mitză, Spike, MefX, Junky, Tranda, Nane și DJ Oldskull vor susține primele trei concerte de lansare din țară: Timișoara, Arad și Alba Iulia.

Primul eveniment va avea loc joi, 16 octombrie, în Timișoara, la Club Porky’s, fiind urmat de concertele din Arad (vineri, 17 octombrie, Club Renaissance) și Alba Iulia, sâmbătă, 18 octombrie, în Stage Club. Biletul de intrare pentru fiecare concert va costa 20 lei și va putea fi achiziționat la intrarea în club, accesul realizându-se începând cu ora 22.00.

La fiecare dintre cele trei concerte, primii 100 sosiți vor primi gratuit CD-ul „OkapiTati”, editat doar în scop promoțional și distribuit gratuit.

Mixtape-ul „OkapiTati” conține 23 de piese și a fost lansat la sfârșitul lunii septembrie pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound și, pentru download gratuit, pe www.okapisound.com, iar pe material pot fi ascultați toți cei 10 artiști Okapi Sound (Grasu XXL, Guess Who, Maximilian, Mitză, Spike, Junky, MefX, Tranda, Nane și DJ Oldskull), dar și invitații: ALAN & KEPA, Criss Blaziny, Zhao și DJ Undoo.

Asculta AICI in intregime mixtape-ul OKAPI TATI si pregateste-te de concert!

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *