Skip to content

Olivia Pope din serialul Scandal se va intoarce intr-un nou serial. Informatia vine de la creatoarea serialului Shonda Rhimes

Shonda Rhimes a creat multe personaje iconice de-a lungul carierei sale si spune ca Olivia Pope din Scandal este unul dintre cele pe care ar vrea sa il readuca in actualitate.

In timpul unui interviu acordat IMDB, Rhimes nu a ezitat sa pomeneasca numele personajului pe care Kerry Washington l-a interpretat timp de sapte sezoane in drama politica de la ABC atunci cand a fost intrebata ce personaj ar include intr-un alt serial Shondaland.

„Olivia Pope, imi place foarte mult acest personaj”, a spus Rhimes. „Chiar si atunci cand era rea, mi-a placut atat de mult acel personaj – este foarte interesanta”.

Kerry Washington a jucat rolul lui Pope in Scandal, un personaj fictiv cunoscut drept „fixer” in Washington D.C. si care se bazeaza vag pe avocata Judy Smith, care a reprezentat-o pe Monica Lewinsky in timpul scandalului Clinton. Pope a avut un crossover cu un alt serial Shondaland cand a aparut in How to Get Away with Murder Sezonul 4. Specialista in managementul crizelor a ajutat-o pe Annalise, interpretata de Viola Davis, sa obtina audierea cazului ei de actiune colectiva la Curtea Suprema.

In conditiile in care Rhimes a creat atat de multe seriaelecare ii fac pe oameni sa vibreze, creatoarea Queen Charlotte si Grey’s Anatomy spune ca nu ii lasa pe fani sa ii afecteze povestea.

„Cred ca sunt destul de faimoasa pentru ca sunt o persoana care spune ca nu acord atentie fanilor”, a declarat recent intr-un interviu pentru Vulture. „Nu o spun intr-un sens rau; vreau sa spun ca singurul mod in care stiu sa spun o poveste este sa fiu un fel de ocrotitor al acesteia si, prin urmare, nu accept toate influentele exterioare din partea reactiilor oamenilor la poveste. Asta nu ma ajuta sa imi dau seama cum sa fiu creativa in meseria mea.”

Scandal s-a difuzat intre 2012 si 2018, si pentru ca acum toate cele 7 sezoane pot fi vazute pe Disney+, serialul a revenit in atentia publicului, replici din el devenind virale pe Tik Tok zilele trecute.

Rhimes este cunoscuta mai ales ca showrunner – creatoare, scenarista principala si producatoare executiva – a serialului Grey’s Anatomy, a serialului de televiziune derivat Private Practice si a serialului Scandal. Rhimes a fost, de asemenea, producator executiv al serialelor Off the Map, How to Get Away with Murder, The Catch si al spin-off-ului Grey’s Station 19.

In 2007, 2013 si 2021, Rhimes a fost numita de revista Time in topul celor mai influenti oameni din lume.  In 2015, a publicat prima sa carte, un volum de memorii, Year of Yes, iar din 2017 a incheiat un contract de dezvoltare pe mai mulți ani cu Netflix prin care toate productiile viitoare ale acesteia vor fi seriale originale Netflix. In acest contract au aparut Bridgerton, Queen Charlotte, Inventing Anna.

Citește în continuare