Skip to content

One Direction lanseaza filmul „Astia suntem” in Romania!

  • envelope icon

“One Direction: astia suntem”, unul dintre cele mai asteptate filme ale anului de catre adolescentii de pretutindeni, ajunge si in Romania.

Odata cu lansarea internationala a documentarului One Direction: Astia suntem (One Direction: This is us) din data de 30 august, filmul va intra si in programul retelei de cinematografe Cinema City.

Documentarul, care este si debutul cinematografic al trupei One Direction, prezinta aventurile prin care membri trupei au trecut in timpul competitiei  care i-a facut celebri si felul in care si-au castigat locul in lumea muzicala. Deveniti  superstaruri mondiale intr-un timp foarte scurt, ideea unui documentar a  fost de bun augur.

Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry styles si Louis Tomlinson au fost filmati in timpul celui mai recent turneu mondial, acordand interviuri legate atat de viata profesionala, dar si cea personala.  Fanii muzicii pop vor putea urmari la Cinema City povestea celei mai iubite trupe pop de baieti din Londra in ecranizarea povestii adolescentilor cu origini modeste si a fenomenului unic – ascensiunea datorata sprijinului neconditionat al miilor de fani One Direction.

Biletele pentru filmul regizat de Morgan spurlock si produs de simon Cowell pot fi cumparate in avans. Datorita cererii foarte mari venite din partea fanilor, Cinema City a extins lista oraselor in care filmul va rula. Daca initial filmul era programat in locatiile Cinema City din Bucuresti, Arad si Cluj, ulterior au fost adaugate si locatiile din Ploiesti, Braila, Constanta, Targu Mures, Bacau, Iasi, Timisoara, Pitesti si Baia Mare.

Cel mai recent single lansat de One Direction a fost Best Song Ever. L-ai ascultat?

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *