Skip to content

Opera Comica pentru Copii – la ce spectacole sa mergeti cu cei mici in weekend

Dupa o saptamana incarcata la scoala, cei mici au nevoie de un weekend relaxant, cu activitati care sa ii binedispuna si sa le reincarce bateriile pentru perioada urmatoare.

Iata la ce reprezentatii puteti merge cu cei mici in weekendul 27-29 septembrie 2019 la Opera Comica pentru Copii.

Erus si Valea Generozitatii – Premiera

Un spectacol de teatru in premiera, “Erus si Valea Generozitatii” spune povestea baietelului Erus, cel care porneste intr-o calatorie plina de peripetii, pe parcursul careia se va confrunta cu evenimente neasteptate, menite sa ii “predea” diverse lectii despre el si viata.

Spectacolul tine 60 de minute, este recomandat copiilor cu varsta de peste 3 ani si se joaca la Sala UnderGrant, astfel: vineri, 27 septembrie, de la orele 18.30, sambata, 28 septembrie, de la orele 10:00 si de la orele 12:00, duminica, 29 septembrie, de la orele 10:00 si 12:00.

Sase maini si un pian – Premiera

O alta premiera este si “Sase maini si un pian”,  spectacolul cu 1 pian, 3 pianiste si 6 maini, de fapt un concert-lectie “predat de Ioana Valentina Cojuharov, Madalina Chiriac si Marta-Claudia Baceanu Tudor. Cele trei pianiste vor porni intr-o calatorie prin muzica romantica, clasica si contemporana care ii va incanta pe cei mici, dar si pe cei care ii vor insoti.

Spectacolul este recomandat copiilor cu varsta peste 3 ani si va avea loc la Sala Mozart sambata, 28 septembrie, de la ora 10:00 si duminica, 29 septembrie, tot de la ora 10:00.

Sunetul Muzicii

Spectacolul realizat dupa musicalul care a stat la baza filmului din 1964 cu Julie Andrews si Christopher Plummer revine la Opera Comica pentru Copii si in acest weekend. Cei mici vor fi incantati de adaptarea “Sunetul muzicii”, un show in regia si coregrafia lui Razvan Mazilu.

Musicalul dureaza 150 de minute, cu pauza, este recomandat copiilor cu varsta de peste 7 ani si se joaca la Sala Mare vineri, 27 septembrie, incepand cu orele 18:30, sambata, 28 septembrie, de la 11:00 si 17:00, si duminica, 29 septembrie, de la orele 11:00 si 17:00.

Mai multe detalii despre celelalte spectacole si evenimente organizate de Opera Comica pentru Copii puteti gasi aici

Citește în continuare