Skip to content

In acest week end, aveti acces prin realitate virtuala la Catedrala Notre Dame din Paris si puteti conduce de la distanta o masina pe un circuit din Franta. E un cadou de la Orange, in Piata George Enescu, cu intrarea gratuita

Orange Romania organizeaza in perioada 20-22 mai 2022, in Piata George Enescu din Bucuresti, un spectacol in care inovatia si arta sunt elementele centrale pentru o experienta imersiva asa cum cititi ca se intampa in marile expozitii ale momentului .

Pasionatii de tehnologie si iubitorii de muzica clasica vor putea lua parte la o experienta unica in reteaua #1, Orange si pentru cateva ore veti putea calatori in spatiu si in timp ca-n filmele copilariei.

Puteti vizita in Orange Expo, aplasata in Piata Enescu, cu ajutorul realitatii virtuale, Catedrala Notre-Dame din Paris si veti descoperi detalii spetaculoase ale acestui simbol al Parisului asa cum arata inainte de incendiul din 2019.

In acelasi timp, iubitorii de raliu pot conduce de la distanta, prin intermediul retelei 5G, o masina pe un circuit din Franta.

In plus, tehnologia si arta vor da viata unui continut 3D special realizat pentru acest eveniment, cu care puteti interactiona prin intermediul unei instalatii video.

Orchestra Simfonica Bucuresti va sustine in 20 si 21 mai  un concert live de muzica clasica,cu ”Anotimpurile” lui Antonio Vivaldi in Piata George Enescu.  Intrarea este libera, publicul fiind asteptat in spatiul dedicat din Piata George Enescu incepand cu ora 18:30.

Prin acest eveniment, Orange sarbatoreste alaturi de prietenii brandului un important pas in istoria sa. In luna septembrie 2021, Orange Romania a finalizat tranzactia prin care a achizitionat pachetul majoritar de 54% din actiunile Telekom Romania Communications, redenumita Orange Romania Communications.

(Orange Romania a fost desemnata cea mai rapida retea fixa si cea mai rapida retea mobila conform analizei Ookla® a rezultatelor Speedtest Intelligence® pentru Q3–Q4 2021).

https://www.urban.ro/catedrala-notre-dame-vitralii/

https://www.urban.ro/notre-dame-arde-trailerul-jean-jacques-annaud/

Citește în continuare