Skip to content

Otilia – Prisonera (videoclip nou)

Otilia se intoarce cu un nou videoclip si o piesa produsa de Sorin de la Crush si Lexi, cei care au stat in spatele hiturilor Vita Bella si Ecoute. Prisonera apare cu un videoclip sexy, filmat in Bucuresti, unde cantareata revine mereu de fiecare data dupa concertele din strainatate.

 

Sunt foarte entuziasmata! ”Prisionera” este o piesa care-mi place foarte mult si imi doresc sa fie apreciata si fredonata de catre toti fanii mei, pe care-i iubesc! La filmari m-am simtit minunat, am dansat foarte mult, insa a meritat din plin! Ii multumesc managerului meu, Ionut Bejinariu, echipei mele de la JHaps Records, regizorului Richard Stan si intregii echipe care s-a implicat in acest proiect”, declara Otilia.

Otilia s-a lansat in 2014 cu Bilionera, o piesa care a strans peste 500 de milioane de views pe Youtube si Spotify si care a ajuns pe prima pozitie in clasamentele de la noi si din strainatate. Dupa acest succes, a devenit apreciata in tari precum Turcia, Cipru, Bulgaria, Pakistan, Grecia si a revenit cu piese noi Aventura”, ”Passion” – o colaborare cu Shaggy, Costi Ionita și Andrea, ”Iubire adevarata” si ”Diamante”.

Va place noua piesa a Otiliei? Ajunge hit?

Citește în continuare