Skip to content

Ovi & Vizi – Save the World @ Urban Studio

Astazi avem un nou episod Urban Studio, alaturi de Ovi si Vizi Imre, finalistul sezonului doi Vocea Romaniei. Cei doi au intrat in studio pentru a canta un cover dupa Swedish House Mafia, Save the World, iar noi credem ca s-au potrivit de minune pe piesa.

Ovi si Vizi nu sunt la prima colaborare, cei doi au mai urcat impreuna pe aceeasi scena la lansarea single-ului Broken, pe care Ovi a avut-o la finalul anului trecut. S-au inteles atat de bine incat au hotarat sa colaboreze si pentru alte concerte. Haideti sa vedem cum le-a iesit coverul.

PLAY!

Primul episod Urban Studio cu Ovi si Vizi il gasiti aici, cei doi au cantat piesa One Day, single lansat de Ovi anul trecut. Recent, cel care ne-a reprezentat la Eurovision alaturi de Paula Seling a venit cu o piesa in romana, alaturi de un alt finalist la emisiuni concurs, Ioana Anuta, cea pe care o stiti din editia a doua a X Factor. Mai mult, Ovi si Paula Seling au fost doi dintre prezentatorii semifinalelor nationale Eurovision care au avut loc in acest weekend.

Cum vi se pare coverul realizat de cei doi?

Citește în continuare