Skip to content

Pacha Man si Alex Velea – Aia e (premiera videoclip)

Pacha Man si Alex Velea ne aduc videoclipul Aia e in premiera pe Urban.ro! E plin de fete sexy si miscari fierbinti!

 

Pentru ca vara nu s-a terminat inca, party-ul inceput de Alex Velea in E marfa tare continua in videoclipul lui Pacha Man – Aia e, in acelasi cartier vesel, de la lasarea serii si pana in zorii zilei. Rand pe rand isi fac aparitia zeci de fete frumoase, dintre care – asa cum spune refrenul – numai una provoaca nebunie. Aia e!

Impreuna cu Alex Velea, Pacha Man canta despre fata aceea care te pune pe jar si care iti ocupa toate gandurile, nelasandu-te sa dormi. Videoclipul a fost realizat de echipa HaHaHa Video Production, PLAY!

Piesa asta da dependenta! Iti intra in cap, nu iti da pace si te face sa o canti fara sa vrei. Cat despre videoclip, ramane sa te convingi singur… e demential!, spune Pacha Man.

2013 este anul hiturilor pentru HaHaHa Production. Artistii lor au cele mai multe nominalizari la Romanian Music Awards 2013 iar daca la finalul lui 2012 s-a ridicat Cabron, in vara asta este randul lui Pacha Man pe care l-am auzit tot anul la radio alaturi de Stefan Banica (Alerg printre stele) si Corina (Pernele moi).

Mizam pe Aia e in lista hiturile anului?

Citește în continuare