Skip to content

Pacha Man si Alex Velea lanseaza videoclipul „Aia e” maine pe Urban.ro!

Maine, 15 august, Pacha Man si Alex Velea ne dovedesc din nou ca sunt pe aceeasi lungime de unda in videoclipul piesei Aia e, care va fi lansat pe Urban.ro.

La doua luni de la aparitia videoclipului E marfa tare, iata ca povestea de vara a celor doi artisti continua in Aia e, un videoclip realizat de echipa HaHaHa Video Production in colaborare cu Iulian Moga.

AIA E piesa care da dependenta! Nu poti sa ii rezisti, iti intra in cap si nu iti da pace, te face sa o canti fara sa vrei. Nu trebuie sa ma crezi, o sa te convingi singur, spune Pacha Man.

O stii pe fata aia care te pune pe jar, te scoate din minti si nu te lasa sa dormi? Aia e fata despre care vorbeste piesa asta…, declara Alex Velea.

Lansarea va avea loc maine in premiera pe Urban.ro! Ramaneti conectati pe pagina noastra de Facebook pentru a afla ora exacta!

Va spunem doar ca inceputul clipului Aia e il gasiti la finalul clipului E marfa tare – apropo de single-ul lui Alex, a devenit unul dintre hiturile verii 2013 cu o multime de difuzari la radio desi a starnit o multime de controverse la lansare.

Sunteti gata pentru un hit de toamna?

Citește în continuare