Skip to content

Pacha Man, Vizi – Jamai tare vara (videoclip nou)

Vizi si Pacha Man lanseaza un nou videoclip, pentru piesa “Jamai tare vara”, ce are toate sansele sa devina hitul acestui sezon estival!
 

Piesa “Jamai tare vara” a fost compusa in urma cu trei ani de Marius Moga, care s-a gandit ca Vizi si Pacha Man ar fi cei mai potriviti s-o cante. La single au lucrat Marius Moga, Vizi, Shift, Bogdan Todor, Madalin Rosioru si Ionut Yogi Vasilache.

“Chiar daca nu a iesit duetul cu Pacha Man acum trei ani, a meritat asteptarea, pentru ca e o colaborare extraordinara. Suntem pe aceeasi lungime de unda si m-am distrat de minune facand aceasta piesa cu el si cu Marius Moga. Sper sa va placa!”, a spus Vizi.

“Jamai tare perioada a anului e vara, cand indicat ar fi ca toata lumea sa mearga la mare, chiar si fara cazare, la distractie! ‘Jamai tare vara’ e o piesa la care am lucrat cu placere cu Vizi si Moga. Are un vibe misto care sper sa fie pe gustul vostru”, a spus si Pacha Man.

Lansarea piesei a avut loc aseara, pe terasa studiourilor DeMoga Music, unde Vizi a vrut sa aduca in realitate atmosfera rurala din videoclip, astfel ca a pus ceaunul pe foc si a pregatit gulas, o mancare specifica Ardealului. S-a lasat si cu peripetii, pentru ca a aparut brusc jamai tare ploaie, insa asta nu l-a impiedicat pe Vizi sa termine de gatit gulasul, iar pe invitati sa se distreze in continuare ca de Jamai tare vara.

Videoclipul, in regia lui Bogdan Paun si NGM Creative, s-a filmat intr-o zona rurala si exprima distractia de la sat a unor oameni cu fara prea mult stres si probleme pe cap.

Vizi a devenit cunoscut dupa participarea la emisiunea “Vocea Romaniei”, unde s-a clasat pe locul al doilea, iar Pacha Man a impresionat publicul din Romania cu talentul sau de bucatar, in cadrul show-ului “MasterChef”, unde a ajuns pana in finala, pe locul doi. Mai mult decat atat, Pacha Man a participat si la “Sunt celebru, scoate-ma de aici!”.

Ce ziceti, ajunge hit de vara?

Citește în continuare