Skip to content

Pacha Man, Vizi – Jamai tare vara (videoclip nou)

  • envelope icon
Vizi si Pacha Man lanseaza un nou videoclip, pentru piesa “Jamai tare vara”, ce are toate sansele sa devina hitul acestui sezon estival!
 

Piesa “Jamai tare vara” a fost compusa in urma cu trei ani de Marius Moga, care s-a gandit ca Vizi si Pacha Man ar fi cei mai potriviti s-o cante. La single au lucrat Marius Moga, Vizi, Shift, Bogdan Todor, Madalin Rosioru si Ionut Yogi Vasilache.

“Chiar daca nu a iesit duetul cu Pacha Man acum trei ani, a meritat asteptarea, pentru ca e o colaborare extraordinara. Suntem pe aceeasi lungime de unda si m-am distrat de minune facand aceasta piesa cu el si cu Marius Moga. Sper sa va placa!”, a spus Vizi.

“Jamai tare perioada a anului e vara, cand indicat ar fi ca toata lumea sa mearga la mare, chiar si fara cazare, la distractie! ‘Jamai tare vara’ e o piesa la care am lucrat cu placere cu Vizi si Moga. Are un vibe misto care sper sa fie pe gustul vostru”, a spus si Pacha Man.

Lansarea piesei a avut loc aseara, pe terasa studiourilor DeMoga Music, unde Vizi a vrut sa aduca in realitate atmosfera rurala din videoclip, astfel ca a pus ceaunul pe foc si a pregatit gulas, o mancare specifica Ardealului. S-a lasat si cu peripetii, pentru ca a aparut brusc jamai tare ploaie, insa asta nu l-a impiedicat pe Vizi sa termine de gatit gulasul, iar pe invitati sa se distreze in continuare ca de Jamai tare vara.

Videoclipul, in regia lui Bogdan Paun si NGM Creative, s-a filmat intr-o zona rurala si exprima distractia de la sat a unor oameni cu fara prea mult stres si probleme pe cap.

Vizi a devenit cunoscut dupa participarea la emisiunea “Vocea Romaniei”, unde s-a clasat pe locul al doilea, iar Pacha Man a impresionat publicul din Romania cu talentul sau de bucatar, in cadrul show-ului “MasterChef”, unde a ajuns pana in finala, pe locul doi. Mai mult decat atat, Pacha Man a participat si la “Sunt celebru, scoate-ma de aici!”.

Ce ziceti, ajunge hit de vara?

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *