Skip to content

Parada generatiilor pe covorul rosu la Carousel Of Hope Ball

Actrite celebre din generatii diferite au stralucit pe covorul rosu de la Carousel Of Hope Ball, eveniment ce a avut loc in weekend-ul trecut la Beverly Hilton Hotel din faimoasa localitate californiana Beverly Hills.


Pe lista vedetelor care au etalat tinute dintre cele mai frumoase s-au numarat actritele Kristin Cavallari, Carmen Electra,  Idina Menzel , Yara Shahidi, Regina King, Garcelle Beauvais, Vivica A. Fox sau Constance Marie. Lor li s-a adaugat un pluton de vedete legendare care a fost alcatuit din nume precum Jane Fonda, Raquel Welch, Jane Seymour, Jerry Hall, Anjelica Huston, Suzanne Somers, Melanie Griffith, Sharon Stone sau Lea Thompson. Nu au lipsit nici numele masculine de la eveniment, cele mai celebre fiind actorul Samuel L. Jackson, producatorul Clive David, cantaretul, compozitorul si producatorul Babyface si actorul George Hamilton.


Carousel Of Hope Ball este un eveniment caritabil care are loc o data la doi ani si care este organizat de Children’s Diabetes Foundation. De la infiintarea sa, din anul 1978, a adunat peste 75 de milioane de dolari in sprijnul descoperirii unui leac pentru diabet.

Citește în continuare