Skip to content

Parcurile Disney folosesc “soldatii din Star Wars” pentru a le reaminti turistilor regulile de distantare sociala

Recent, au fost facute publice cateva imagini din parcul Disney din Orlando, redeschis, acolo unde personaje inspirate din soldatii din Star Wars le reaminteau vizitatorilor despre importanta purtarii mastii sau a distantarii sociale.

Imaginea, costumatia si prezenta de spirit a “soldatilor” se potrivesc perfect cu regulile care trebuie implementate

Oamenii sunt incantati de costumatia soldatilor Star Wars, dar si de micile lor scenete despre distanta care trebuie sa existe intre turisti sau importanta purtarii mastii.

Parcurile tematice Disney America vor incepe sa isi primeasca din nou vizitatorii in perioada urmatoare si au dat publicitatii un set de reguli de respectat

Inainte de a intra in parcuri, vizitatorilor li se va lua temperatura, angajatorii si turistii trebuie sa poarte masti, iar capacitatea parcurilor este mult redusa. Paradele, jocurile de artificii sau alte evenimente de acest fel au fost suspendate. Alte masuri de siguranta include incurajarea tranzactiilor cu cardul sau amplasarea solutiilor dezinfectante in multe puncte din interiorul parcurilor.

Disneyland Paris nu are inca o data fixa pentru redeschidere, dar Disneyland Shanghai a fost redeschis pe 11 mai, dupa ce si-a inchis portile pe 24 ianuarie

Reprezentantii Disney au declarat ca prin toate masurile luate doresc sa demonstreze ca o reluare sigura a activitatii este posibila. Daca situatia va fi favorabila, iar regulile aplicate in Statele Unite ale Americii se vor dovedi a fi eficiente, urmeaza ca si celelalte parcuri din alte colturi ale lumii sa fie redeschise.

De la inceputul pandemiei cu Covid-19, compania Walt Disney a inregistrat pierderi de aproximativ 1.4 miliarde de dolari

Pandemia cu Covid-19 a afectat puternic toata industria de divertisment din lume, iar Disney a suferit mai ales din cauza inchiderii parcurilor tematice din California, Florida, Paris, Shanghai si Tokyo.

Citește în continuare