Skip to content

Parov Stelar la Secret Party (Guest Post)

Guest Post scris de Ileana Ghita.

Alaltaieri, in clubul Kristal din capitala, cel mai bine pastrat secret a avut reveal-ul oficial. O aplicatie de Facebook, un concurs cu 7000 de participanti, multe invitatii trase la imprimanta si Parov Stelar (sau cel putin jumatate din band) s-au numarat printre ingredientele Secret Party-ului organizat de Dacia. Deschiderea a facut-o Cosmin TRG, producator roman de muzica electronica si tehno. S-a simtit faptul ca la party n-au venit neaparat fanii Parov, ci o gramada pestrita de oameni cu chef de distractie. Asta avand in vedere ca marile atractii ale petrecerii au fost garderoba si barul principal, in ambele locuri putandu-se astepta pana la jumatate de ora, timp in care puteai doar batai frenetic din picioare pe ritmurile set-ului. Poate asta e si motivul pentru care lumea nu prea a dansat – toti asteptau nerabdator cate ceva, fie bautura sau haina. Trecand peste aceste mici neplaceri, Max the Sax a reusit sa faca atmosfera, iar oamenii au recunoscut din start Chambermaid Swing, primind piesa cu entuziasm si multe aplauze. Oare a mai contat ca lipsea Dj-ul si talentatul saxofonist era acompaniat de un dj set? Ma indoiesc. 🙂

Nu neg ca as fi vrut sa vad intregul band sau macar Parov himself (dj-ul) sa fie prezent, dar o sa presupun ca asta e doar o nemultumire singulara, luand in calcul faptul ca ceilalti nu pareau sa fie deranjati de acest lucru.

Desi petrecerea nu s-a ridicat la nivelul la care multi se asteptau, iar fanul Parov Stelar din mine a plecat un pic dezamagit, Dacia Secret Party a avut la baza un concept bun, care a trezit interesul amatorilor de muzica buna. Ah, si un norocos a plecat acasa cu o masina si am senzatia ca el nu va uita prea repede petrecerea asta.

LATER EDIT: Imi cer scuze pentru confuzie, in articol am mentionat numele lui Parov Stelar, numele de scena al lui Markus Füreder, DJ-ul trupei, nefacand referinta si la numele sau real. De pe pagina event-ului eram sigura doar de prezenta saxofonistului. My bad :).

De asemenea, cu referire la comentariul dat de Cosmin TRG , descrierea am luat-o chiar de pe site-ul lui. Daca el nu stie sa-si defineasca stilul muzical, atunci eu nu o pot face pentru el.

Va multumesc pentru feedback si promit ca data viitoare voi fi mai atenta la scena si la pagina event-ului. 🙂

Citește în continuare