Skip to content

Duminica, 9 aprilie, PASSENGER concerteaza pentru prima oara la Bucuresti, la Arenele Romane. In deschidere STU LARSEN, VALERIA STOICA. Mai sunt cateva bilete disponibile

Concertul PASSENGER, programat initial sa aiba loc in data de 1 iulie 2023, la Arenele Romane din Bucuresti, va avea loc duminica, 9 aprilie 2023. Locatia a ramas aceeasi, respectiv, Arenele Romane (cort incalzit). Biletele achizitionate cu data de 1 iulie 2022 isi pastreaza valabilitatea si vor putea fi folosite pentru acces.

Ultimele bilete disponibile pot fi achizitionate de la tickets.emagic.ro, precum si de pe iaBilet si din reteaua magazinelor partenere iaBilet, la urmatoarele categorii:

GENERAL ACCESS (loc in picioare): 125 lei (include comisioane), GOLDEN STANDING (loc in picioare): 200 lei (include comisioane)

Biletele pot fi achizitionate si de detinatorii unui voucher sau ai unui pachet reSTARt Emagic. Organizatorii incurajeaza participantii sa isi achizitioneze biletele online, pentru a minimiza timpul petrecut la accesul in locatie.

Accesul in incinta Arenelor Romane se va face incepand de la ora deschiderii portilor, respectiv, incepand de la ora 19:00. Accesul se va face exclusiv pe poarta din parc.

Britanicul Michael David Rosenberg este cunoscut cu numele de scenă Passenger.

Initial Michael a fost compozitorul si liderul vocal al trupei Passenger si, dupa ce aceasta s-a destramat  in 2009, a ales sa pastreze numele deja cunoscut ca forma prin care s-a exprimat in activitatea solo. In 2012, a lansat piesa „Let Her Go”, care a ajuns in fruntea topurilor din 16 tari si a acumulat peste 3,3 miliarde de vizualizări pe YouTube.

Citește în continuare

Au mai rămas

Vezi trailerul