Skip to content

Paul Damixie a luat premiul Remix of the Year in SUA

Romanul Paul Damixie, cel care acum cateva luni surprindea internetul cu varianta sa la piesa lui Adele “Hello”, a primit premiul pentru cel mai ascultat remix din 2015 in Statele Unite ale Americii.

Decernarea a avut loc in acest weekend, la Miami, in cadrul “2016 Remix Awards”, eveniment care a deschis WMC (Winter Music Conference), una din cele mai importante conferinte muzicale din Statele Unite.

Nume mari ale muzicii electronice, precum Armin van Buuren, Lost Frequencies, Afrojack, Martin Garrix, The Chainsmokers, Jonas Blu, Kaskade, R3hab si Steve Aoki, au luat parte la festivitatea de premiere.

Steve Angello, fostul membru al Swedish House Mafia, a fost cel care i-a inmanat marele premiu lui Paul Damixie. Succesul lui Paul este cu atat mai mare cu cat a reusit sa surclaseze DJ recunoscuti la nivel mondial, precum Tchami si ZEDD.

“A fost o experienta geniala. Imediat ce oamenii aflau ca remixul imi apartine, ma felicitau spunandu-mi ca piesa se aude la radio din ora in ora”, ne-a declarat Paul plin de entuziasm.

Cu aproximativ 1 milion de cautari pe Shazam si alte milioane de vizualizari pe YouTube si SoundCloud, remixul lui Paul Damixie are toate sansele sa devina un imn al verii 2016.

Paul Damixie este Dj-ul Radio Killer, primul proiect de muzica electronica initiat si dezvoltat de catre HaHaHa Production, care a reusit sa cucereasca industria muzicala locala si internationala prin sound-ul dinamic, mesajele optimiste si piesele larg difuzate in nenumarate tari.

Ce ziceti de succesul lui Paul Damixie? 

 

 

Citește în continuare