Skip to content

Paul Damixie – De unde vii la ora asta (remix)

„De unde vii la ora asta?”, cel mai recent single al lui Smiley care a stat doua saptamani pe locul 1 in Top Tracks pe YouTube si a strans peste 9 milioane de vizualizari, are un super remix realizat de producatorul si DJ-ul Paul Damixie si poate fi ascultata acum si intr-o varianta mai dance.

„Imi place piesa si m-a inspirat sa fac un remix. Am vrut sa pastrez cat mai mult din original, dar sa ii dau un vibe dance, de club”, a spus Paul Damixie despre remixul sau.

„De unde vii la ora asta” a devenit virala in mediul online inca din momentul lansarii, acesta obtinand peste 1 milion de vizualizari in primele 24 h. La doua saptamani de la lansare, videoclipul a fost vazut de peste 9 milioane de ori pe YouTube, iar single-ul este deja in top 10 cele mai difuzate piese pe radio.

Cel mai recent single semnat de Paul Damixie – „Get lost” este pe locul al doilea in topul celor mai difuzate piese pe radio, are peste 90.000 de cautari pe Shazam (fiind popular mai ales in Romania si Rusia) si a fost viral pe platforma Spotify printre utilizatorii din Statele Unite.

Ce ziceti de remix?

 

Citește în continuare