Skip to content

Paula Seling si Cristi Minculescu – Lumi paralele

Cristi Minculescu si Paula Seling s-au intalnit in Lumi paralele, o colaborare speciala pentru sarbatori intre doua dintre cele mai puternice voci din Romania.

Muzica: pentru Lumi paralele a fost scrisa special de Andrei Tudor alaturi  de Paula Seling Tcare a realizat si textul. Orchestratia ii apartine lui Andrei Tudor, de chitara s-a ocupat Dan Bourosu, la bas a fost Daniel Pirici, la tobe a fost sotul Paulei, Radu Bucura iar de claviaturi si voci aditionale avur grija tot Andrei Tudor.

Multumirile celor doi artisti merg catre corul de copii Sunetul muziciicondus de Cristina Manoliu si catre Fundatia Phoenix pentru ca a facut posibila aceasta colaborare intre Paula si Cristi Minculescu. Se pare ca artistul se reinventeaza dupa ce a parasit trupa Iris. PLAY!

Paula Seling a initiat anul acesta un ciclu inedit de inregistrari si filmari live in natura, in locuri frumoase! Dupa prospectii asidue, artista a beneficiat de o serie de cadre unde si-a dorit sa interpreteze acustic live, cateva piese de-ale ei, dar si interpretari ale unor piese internationale cunoscute.

Doua dintre inregistrari le gasiti AICI, au fost realizate in insula Thassos si in parcul Herastrau. In acelasi timp, Cristi Minculescu a regasit bucuria de a canta alaturi de trupa Lotus.

Intra in playlistul de sarbatori colaborarea de mai sus?

Citește în continuare