Skip to content

Petrece 1 Martie alaturi de Compania 7 in Puzzle Cafe-Bistro

Vineri, 1 Martie, te invitam sa ne distram la evenimentul Puzzle cafe-bistro & live events cu
 
COMPANIA 7.
 
—————————————-
 
Compania 7 reinventează buna dispoziție de fiecare dată când au ocazia! Te-am minți dacă ți-am spune că ei vor reuși acest lucru, dar îți garantăm că playlist-ul lor îl va unge la suflet și pe cel mai cârcotaș dintre cârcotași. De fapt, pe el ți-l vom ridica primul de pe scaun. Cum? Printr-un show nebun cu un concept inedit, în care Compania 7 îmbină momente de improvizație cu muzică acustică, cover-uri dupa piese cunoscute și mai puțin cunoscute, dar antrenante în egală măsură, românești și internaționale, tot felul de genuri muzicale, de la pop la jazz, interpretate într-o manieră à la Compania 7. Sună într-un fel, nu?
 
De pe scenă o să vă cânte şi încânte Marcel Lovin, participant de seamă al primei ediţii Vocea României sub îndrumarea lui Smiley, Cristina Caramarcu, blonda care a facut senzaţie în cea de-a doua ediţie a aceluiasi show TV, de asemenea făcând parte din echipa lui Smiley, Mitza, Cocoş si Rechinu’, a căror simpla prezenţă vă va face sa vă aprindeti ca un pom de Craciun.
Cu ocazia asta, aţi aflat si motivele pentru care trupa TAXI i-a invitat să cânte în deschiderea concertului lor de anul trecut, la Sala Palatului.
 
Intrarea Libera
 
Informatii si rezervari: 0772 160 031

Citește în continuare