Skip to content

Petreceti un weekend placut de toamna la prima editie Mogosoaia Soundcheck Festival

In weekendul 20-22 septembrie, Mogosoaia Soundcheck Festival promite 3 zile de concerte, teatru in aer liber, street food 

Pana ca toamna sa isi intre definitiv in drepturi, profitati de ultimele weekenduri cu vreme buna si nu ratati Mogosoaia Soundcheck Festival, un eveniment aflat la prima editie, care se va desfasura in acest weekend la Palatul Mogosoaia. Petrecerea de pe malul lacului aduce 3 zile pline de concerte, teatru in aer liber, street food, o zona de campare si relaxare in aer liber, toate pentru a va putea deconecta de la agitatia din timpul saptamanii.

Copiii se vor bucura de prezenta celor de la Clubul Amicii, cei care au pregatit teatru pentru copii sambata, 21 septembrie, dar si un spectacol de magie, programat in ultima zi de festival, duminica, pe 22 septembrie. 

Arcas asigura doza de adrenalina cu activitati pe terenul de lupta si poligonul de tragere, in timp ce trupa Obligo pregateste pentru sambata un show de improvizatie inedit. 

Duminica, toti cei prezenti vor asista la teatru in aer liber, mai precis la comedia spumoasa “Eu cu cine ma marit?” si, bineinteles, in toate cele trei seri de festival, pe scena Mogosoaia Soundcheck Festival vor urca trupe cunoscute, care vor intretine atmosfera. 

La Mogosoaia Soundcheck Festival aveti 3 seri impartite in 3 categorii diferite, cu un line-up rock

Pe langa activitati, relaxare si timp alaturi de cei dragi, Mogosoaia Soundcheck Festival este cadrul perfect pentru concertele in aer liber. Organizatorii au pregatit pentru fiecare seara un line-up diferit, cu specific. 

Astfel, vineri este “Electric Night”, momentul in care pe scena vor urca trupele Coma, Breathelast, Kite to Knowhere si Green Shepard. After party-ul din aceasta seara va fi asigurat de Gili Barbu. 

“Party night” va avea loc, cum altfel, sambata, iar atunci veti avea ocazia sa ii ascultati pe Mihai Margineanu, White Mahala, Fara Zahar si pe Loud Inc. Sunteti asteptati si la after party-ul intretinut de Doar Atat.

“Acoustic night” de duminica ii are in program pe Vita de Vie, The Details, Jack of all Trades si Secret Society. 

Veniti la festival cu linia speciala Soundcheck si optati pentru un abonament complet sau bilet de zi 

Din Bucuresti puteti ajunge foarte usor la festival, organizatorii punand la dispozitie linia speciala Soundcheck, pe traseul metrou 1 mai – Mogosoaia si retur. Vineri, programul este de la 17:00 la 24:00, iar sambata si duminica de la 14:00 la 24:00, cu o frecventa de 30 de minute, costul unui bilet fiind de 2 lei. 

De vineri, ziua inceperii festivalului, pretul unui abonament pentru toate cele 3 zile Mogosoaia Soundcheck Festival este de 80 lei, iar al unui bilet de zi este de 40 lei. 

Citește în continuare