Skip to content

Picnic de Ziua Copilului in cea mai frumoasa gradina a Muzeului Nicolae Minovici. Alte activitati pentru familie pentru acest week end, de la un targ cu produse pentru copii pana la jocuri de robotica sau yoga pentru copii

Muzeul Nicolae Minovici si Weekend Sessions va invita la un picnic de Ziua Copilului, desfasurat in cea mai frumoasa gradina de muzeu, sambata si duminica, intre orele 10:00 si 18:00. Toate familiile sunt invitate sa aduca o patura colorata si un cos de picnic pentru a se bucura de o zi speciala in aer liber, plina de surprize pentru cei mici si mari deopotriva.

Sambata, 1 iunie, weekendul  incepe cu MINI Mezanin Market, unde aproape 20 de antreprenori locali vor aduce surprize pentru cei mici si familiile lor. De la ora 11:00 pana la 12:30, copiii pot participa la un tur ghidat cu Learning by Teaching, descoperind lumea fascinanta a lui Nicolae Minovici prin „Povesti si muzica la muzeu”. Tot sambata, intre orele 11:00 si 17:00, MindHub Bucuresti Unirii organizeaza un atelier de educatie digitala si robotica, oferind copiilor oportunitatea de a invata prin joaca.

Dupa-amiaza de sambata continua cu un DJ Set Funk Fast, oferit de Andrei Constantinescu de la Radio Tananana, intre orele 14:00 si 16:00, urmat de un atelier muzical pentru copii, sustinut de Lavinia Cristescu, intre orele 16:00 si 18:00. In paralel, va avea loc si o sesiune de yoga BodyMind Balance cu Alexandra Bociu si Con Sabor. Ziua se incheie cu un concert si lansarea albumului Caruselul Vesel, unde vor performa Catalin Milea, Gabriela Costa si Alex Man, intre orele 16:00 si 18:00.

Duminica, 2 iunie, programul continua cu activitati similare, MINI Mezanin Market fiind deschis intre orele 10:00 si 18:00, iar atelierul de educatie digitala si robotica functionand intre orele 11:00 si 17:00. De asemenea, va avea loc o sesiune de yoga la ora 16:00, urmata de un DJ Set Funk Fast intre orele 14:00 si 18:00.

In plus, toti vizitatorii sunt invitati sa descopere colectia de arta populara si povestea unui vizionar pragmatic la Muzeul Nicolae Minovici, deschis de miercuri pana duminica, intre orele 10:00 si 18:00. Biletele pot fi achizitionate numerar la intrare sau online pe site-ul muzeului.

Citește în continuare