Skip to content

Pierce Brosnan va juca alaturi de Dwayne Johnson in filmul Black Adam. Brosnan va interpretat pentru prima data in cariera sa rolul unui super-erou

Pierce Brosnan va juca alaturi de Dwayne Johnson in filmul Black Adam. Brosnan va interpretat pentru prima data in cariera sa rolul unui super-erou

Numele personajului interpretat de Pierce Brosnan, in varsta de 67 de ani, este Dr. Fate, iar Dwayne Johnson va juca personajul Black Adam.

Lansarea filmului este programata pentru luna decembrie.

Personajul Dr. Fate, jucat de Pierce Brosnan, cunoscut in film si sub numele Kent Nelson, este un membru fondator al Ligii Justitiei, ce capata super puteri odata ce isi pune pe cap casca magica – “Helmet of Fate”.

Fiul unui arheolog, Nelson deschide mormentul Inteleptului Nabu si este apoi invatat de zeii antici cum sa devina un adevarat vrajitor si cum sa foloseasca casca care ii ofera super-puteri.

In productia “Black Adam” vor mai juca Aldis Hodge in rolul lui Hawkman, Noah Centineo in rolul lui Atom Smasher si Quintessa Swindell in rolul Cyclone.

Dwayne Johnson va juca in film rolul unui rau facator, in vreme ce Pierce Brosnan va juca pentru prima data in cariera sa rolul unui super-erou. Johnson a acceptat inca din anul 2014 sa joace in acest film si iata ca sapte ani mai tarziu, pelicula este in productie.

Regizor este Jaume Collet-Serra, cel care a lucrat cu Dwayne Johnson la pelicula Disney “Jungle Cruise”.

Despre “Jungle Cruise”, dar si despre o reorchestare a piesei “Nothing Else Matters” puteti citi aici:

Pierce Brosnan s-a nascut in County Meath, Irlanda. S-a mutat la Londra impreună cu familia sa cand avea 11 ani. La inceputul carierei, a jucat rolul detectivului Remington Steele in serialul cu acelasi nume. Apoi a obtinut rolul celui de-al cincilea James Bond. A jucat in trei filme din seria Bond.

Pierce Brosnan a infiintat si propria companie de productie, Irish Dream Time. Acesta a produs si a detinut rolul principal in primul proiect al studioului sau, “The Thomas Crown Affair”.

Actorul se implica si in problemele de mediu. Este activ in mai multe organizatii ecologiste, fiind un suporter al drepturilor mamiferelor marine. De asemenea, a sustinut lansarea National Women’s Cancer Research Alliance, organizatie care se implica in cautarea unor noi forme de tratare a cancerului.

Citește în continuare