Skip to content

Piesa trance a saptamanii: Sander van Doorn pres. Purple Haze – Neiloj

Dupa 6 ani de la ultima piesa lansata sub acest nume, Sander van Doorn se intoarce la proiectul Purple Haze cu Neiloj, o productie techno-trance care anunta revenirea olandezului la genul care l-a consacrat.

Asadar, daca va numarati printre iubitorii ritmurilor calatoare din Bliksem, Hymn 2.0 sau Eden, trebuie sa stiti ca Sander van Doorn e determinat sa le readuca in atentia noastra, ai fanilor sai, cu un nou album Purple Haze, dar si printr-o serie de aparitii live dedicate acestui sound dark, undeground, chiar hipnotic.

Piesa saptamanii: Sander van Doorn pres. Purple Haze – Neiloj 

 

Pe cat de interesanta este povestea din spatele acestei piese, desemnata de noi drept productia trance & progressive a saptamanii pe cale sa se incheie, pe atat de relevant este titlul ei. Neilloj nu este nimic altceva decat o parte a numelui sotiei lui Sander van Doorn, Marjolein, numai ca citit invers. DJ-ul a declarat ca i-a dedicat aceasta piesa partenerei sale de viata deoarece ea a jucat un rol foarte important in sustinerea acestuia de a se aduna si de a reveni la proiectul Purple Haze.

Sander van Doorn a avut deja primele giguri din acest ca Purple Haze in Melbourne, Sydney si Miami (in cadrul ASOT 800 Festival). Urmeaza o vara plina de evenimente pentru el, iar spre fericirea noastra doua dintre aparitiile sale urmatoare sale sunt programate in Romania:

  • 24 iunie 2017: Iasi, AfterHills Festival;
  • 5 august 2017: Cluj-Napoca, Untold Festival.

Sigur vom auzi cateva dintre noile productii Purple Haze in seturile pe care le va avea aici, in Romania, vara aceasta!

Unde planuiti sa il vedeti pe Sander van Doorn vara aceasta?

Citește în continuare

Ricchi e Poveri la Bucuresti

Duoul Ricchi e Poveri revine in Romania la trei ani distanta de la ultima intalnire cu fanii romani. Hiturile “Sará perché ti amo”, “Mamma Maria” si “Se m\'innamoro” se vor…

Citeste mai mult