Skip to content

Pink – What About Us (videoclip nou)

Pink vine cu un videoclip de impact pentru cel mai nou single al ei, What About Us, si ne ofera din nou coregrafii pline de inspiratie si momente in care vedem foarte clar mesajul cu tenta politica pe care pana si versurile il transmit.

Audio-ul pe care il auziti pe fundal e discursul guvernatorului republican din New Jersey, inainte de prezentarea lui Donald Trump drept candidat la alegerile prezidentiale americane, din care se face trecerea catre o voce care spue We are going to reject hate! We are going to reject racism. Pe langa toate acestea, avem imaginile cu elicopterul care survoleaza, cele care sa sugereze police brutality si dansul de la final, intr-o coregrafie care sa tina loc de discurs.

Nu e ceva nou pentru Pink sa exprime o paleta larga de emotii si idei prin dans, a facut-o inca foarte bine in videoclipul pentru Try, single aflat pe precedentul ei material, The Truth About Love, lansat in urma cu cinci ani. Noul album al cantaretei va aparea in curand, dar pana atunci a mai bifat un moment important in cariera, de data aceasta la MTV VMA.

Cum vi se pare videoclipul?

 

Citește în continuare