Skip to content

Pixar a lansat un nou teaser trailer pentru animatia „Soul”

Viitorul film animat „Soul” are un nou teaser care prezinta o zi normala din viata lui Joe, profesorul unei formatii muzicale de gimnaziu, personaj care are vocea lui Jamie Foxx.

„Muzica este viata. Trebuie doar sa stii unde sa te uiti”, spune personajul Joe in trailer si ii indeamna pe spectatori sa-si petreaca orele pretioase facand ceea ce le place, astfel au toate sansele sa contribuie cu ceva semnificativ in aceasta lume.

Profesorul Joe Gardner primeste sansa vietii sa cante in cel mai bun club de jazz din oras, dar un mic pas gresit il duce de pe strazile din New York la The Great Before – un loc fantastic in care sufletele noi isi primesc personalitatile, cerintele si interesele inainte de a merge pe Pamant. Hotarat sa se intoarca la viata sa, Joe se alatura unui suflet precoce, de 22 de ani, (voce interpretata de Tina Fey) si incearca cu disperare sa-i arate cat de grozava este viata. Perechea lucreaza impreuna pentru a intoarce sufletul lui Joe inapoi in corpul sau de pe Pamant inainte de a fi prea tarziu.

Trailerul contine si melodia „Parting Ways”, care a fost scrisa, produsa si interpretata de Cody Chesnutt si muzicianul de renume mondial, Jon Batiste, vor scrie muzica originala de jazz pentru film.

Atat Dr. Cole cat si Jon Batiste, care si-a imprumutat talentul in compozitiile de jazz din „Soul”, au fost consultanti culturali pentru animatie.

Cu vocile lui Jamie Foxx, Tina Fey, Phylicia Rashad, Angela Bassett, Ahmir Questlove Thompson, Daveed Diggs, „Soul” este regizat de Pete Docter castigator al premiului Oscar pentru „Inside Out” si „Up”, co-regizat de Kemp Powers („One night in Miami”) si produs de Dana Murray, nominalizata, de asemenea, la premiile Oscar pentru scurtmetrajul „Lou”.

In plus, castigtorii premiului Oscar Trent Reznor si Atticus Ross („The Social Network”), de la trupa americana de rock industrial Nine Inch Nails, vor compune o partitura originala care va face trecerea intre lumea reala si cea fantastica.

Trailerul oficial a fost lansat in martie, inainte ca lumea sa se opreasca pentru o perioada din cauza pandemiei. Lansarea animatiei era stabilita initial pentru luna iunie, insa a fost amanata si reprogramata sa aiba loc in cinematografe pe 20 noiembrie 2020.

Disney a modificat calendarul lansarilor pentru cele mai multe dintre productiile sale viitoare.

Remake-ul filmului „Mulan”, care a costat 200 de milioane de dolari, pelicula avand la baza legenda eroinei chineze Hua Mulan, va avea premiera pe 24 iulie.

Si filmul fantastic „Raya and the Last Dragon”, programat sa apara in cinematografe pe 25 noiembrie va avea lansarea anul viitor, pe 12 martie 2021.

Productia Disney, „Black Widow”, un film cu supereroi bazat pe personajul cu acelasi nume din Marvel Comics va avea lansarea pe 6 noiembrie 2020.

Cronologic, filmul are loc la scurt timp dupa evenimentele din „Captain America: Civil War” si anterior „Avengers: Infinity War”. Este al 24-lea film al francizei Marvel Cinematic Universe.

Regizat de Cate Shortland si scris de Eric Pearson, din distributia filmului fac parte Scarlett Johansson, Florence Pugh, William Hurt, Ray Winstone, David Harbour, O-T Fagbenle si Rachel Weisz.

Este ultimul film Marvel Cinematic Univers la care Stan Lee si-a adus contributia inainte de moartea sa si prima oara cand personajul Black Widow (Natasha Romanoff interpretata de Scarlett Johansson ) primeste propriul sau film la zece ani dupa debutul din „Iron Man 2” (2010).

Citește în continuare