Skip to content

Podcast-uri de stand-up

  • envelope icon
 
 

Ceva Marunt cu Toma si Sergiu

Un podcast in care-si povestesc vietile de la o intalnire la alta, mai fac o gluma, totul pe relaxare.

Pentru ca baietii lucreaza de multa vreme in directia asta podcastul Ceva marunt are peste 200 de episoade. Nu sunt foarte organizati, uneori e un podcast pe luna, alteori sunt doua, dar viata de stand up comedian sa stiti ca e mai aglomerata decat pare.

Cum si ei sunt printre cei mai buni, au spectacole multe in tara sau in club 99, ceea ce le complica putin organizarea. Sergiu Floroaia a lucrat atat de multi ani la radio, la matinal, incat disciplina nu mai e o problema pentru el (sau ar trebui sa nu mai fie).

Intre show-uri cu Teo, Vio si Costel

Un podcast care a inceput in 2016 si care e construit nu doar pentru mici povesti de baieti care stau la o sueta ci si pentru a ajuta colegii din breasla sau pentru interviuri altfel cu diverse personalitati.

3-4 podcasturi pe luna, miercuri sau joi postate, exista si versiune video pe contul de youtube al clubului 99 unde baietii sunt rezidenti.

Niste Podcast cu Niste Oameni

Gasca de la Comics Clubs (din Nerva Traian) are si ea un podcast. Niste Podcast cu Niste Oameni e printre cele mai noi podcasturi ale comediantilor romani, facut de “aripa tanara” a comediantilor (Victor Bara, Ioana Luiza, Dracea, Mitran, Mirica), asa ca posteaza foarte des, fara o periodicitate exacta, nu prea au o structura pentru ce vorbesc dar invata… exista si versiunea video pentru care ei de fapt gandesc podcastul. Au chiar o sectiune video #nistevlog.
 

 

 

A fost o gluma, un podcast gazduit de Bordea si Micutzu

Filmat in The Fool cel mai recent club de Stand Up deschi in Bucuresti (proprietarii sin Micutzu si Bordea), podacstul A fost o gluma are doar cateva editii, dar este cel mai structurat dintre toate podcasturile de profil.

E anuntat o tema de la inceput, invitatii au cateva situatii la care trebuie sa raspunda cu povesti personale, iar fiecare intalnire se transforma intr-un mini show de marturisiri cu garda jo. E postat o data pe luna.

Sunt doar in versiunea video pe canalul The Fool:

  • envelope icon

Taguri:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *