Skip to content

Povestea lui Macanache (video documentar)

Macanache a aparut in peisajul muzical romanesc de nicaieri si a reusit sa devina un personaj foarte iubit inca de la prima piesa pusa pe Youtube. Hai sa vedem care este povestea lui si de unde a inceput totul.

 

A crescut in Titan pana la 14 ani, s-a mutat fortat de imprejurari in Berceni, insa mare parte din viata si-a petrecut-o pe strazi, printre metalisti si raperi.

Visa la un moment dat sa fie un gimnast de succes, insa s-a lasat de sport inainte de a intra la liceu. Asta insa l-a ajutat foarte mult pentru ca  capatat o disciplina foarte buna.

La inceputul acestui an a urcat pe canalul lui de Youtube piesa Asta sunt eu, care a fost ceva cu totul diferit de ce eram obisnuiti sa vina din partea artistilor hip-hop de la noi.

Acum are mii de fani si toata lumea se inghesuie sa-l vada in putinele concerte pe care le sustine momentan. Cei de la Experimentalist au facut un scurt documentar cu Macanache in care ne prezinta pe scurt povestea lui de pana acum.

Inca n-am apucat sa-l vedem live intr-un concert propriu, desi planuiam sa mergem la concertul sau din Expirat ce ar fi trebuit sa aibe loc char azi, daca nu se inchidea Expiratul.

L-am vazut insa in Colectiv, in urma cu o luna la concertul Cred Ca Sunt Extraterestru, acolo unde a facut impreuna cu Psihotrop si Aforic un mic battle in rime.

Speram insa sa-l vedem curand si in concert pentru ca de pe Youtube deja ne-a cucerit. Voi ce parere aveti despre Macanache?

Citește în continuare