Skip to content

Poza zilei: Adela Popescu pe scena cu DJ Project

Adela Popescu este noua voce care va canta hiturile DJ Project! Dupa Elena, Giulia a parasit si ea trupa asa ca Adela a urcat deja pe scena alaturi de Maxx si Gino Manzotti!

 

DJ Project au cantat de Revelion alaturi de Adela in doua concerte: la Roman si la Iasi. Poza de mai sus e de acolo! Iata ce a declarata actrita despre intoarcerea ei la muzica – am taiat partea in care vorbeste despre iubitul ei, nu e relevanta in contextul asta :):

In noaptea de Revelion, am avut doua concerte, unul la Roman si altul la Iasi, au fost spectacole in aer liber, cu public entuziast, o atmosfera super, mai ales ca am intrat pe scena imediat dupa numaratoarea inversa. Astfel ca a fost de doua ori mai emotionant. (…) Sunt foarte fericita, publicul ne-a primit foarte bine, stiau toate melodiile trupei Dj Project, m-am intors la muzica si asta ma implineste!

 In acelasi timp, am gasit o declaratie si din partea impresarului trupei DJ Project, Emil Burloi:

Cu mai bine de o luna in urma am fost instiintati de Giulia ca este insarcinata. Am inceput de atunci sa cautam o voce care sa ne placa, sa se potriveasca cu amprenta vocala a acestui proiect, dar mai presus de acestea sa aiba o imagine curata, sa se legitimeze prin muzica si nu prin alte artificii de imagine. Printre persoanele cu care am discutat a fost si Adela Popescu, ne-am intalnit, am stat de vorba, am mers la studio, ea isi dorea, noi o placeam, vocea se potrivea, avea calitatile vocale necesare inclusiv o buna prestatie live, asa incat iata Adela Popescu este pentru cel putin un an noua solista Dj Project.

Mai jos aveti o inregistrare din concertul de la Iasi! PLAY!

Sunt tare curios daca alegerea Adelei Popescu pentru postul care a consacrat-o pe Ellie White a tinut cont si de faptul ca vedeta are mai multa expunere mediatica avand aparitii constante in emisiunile si serialele de la MediaPro!

Mie mi se pare o miscare buna pentru DJ Project, oricum piesele suna la fel de 10 ani incoace iar Adela are priza la public asa ca le uram.. casa de piatra! :))

Eu am ceva info din backstage: plecarea Giuliei era un fapt cunoscut mai multor oameni din industrie de cateva luni, aceasta isi dorea foarte mult un copil, o familie asa ca tot asteptam anuntul asta insa nu stiam ca au ales-o pe Adela Popescu in locul ei. Mai mult decat atat, ea deja si-a pregatit terenul pentru cariera ei solo lansand un nou single la sfarsitul anului trecut: Vorbe goale!

Voi ce ziceti, ati fi vrut alta voce sa cante Mi-e dor de noi? Credeti ca DJ Project au un drum similar cu Hi-Q?

Citește în continuare