Skip to content

Poza zilei: Adrian Sina si Edward Maya s-au impacat

Dupa ani de procese si acuzatii de plagiat, Adrian Sina si Edward Maya s-au reunit aseara la petrecerea Kiss FM unde au dat mana si au stat de vorba ca doi oameni maturi.

 

Securea razboiului dintre Adrian Sina si Edward Maya a fost ingropata. Desi fostii colegi de trupa din Akcent – Mihai Gruia si Sorin Brotnei – tot incearca sa il denigreze prin presa si sa porneasca un scandal saptamanal legat de numele AKCENT, Adi si fostul sau colaborator si prieten, Edi, s-au imbratisat prieteneste, au dat mana si au stat de vorba zeci de minute in sir.

Pentru cei care nu stiu, Adrian Sina si Edward Maya lucrau impreuna intr-un studio din centrul Bucurestiului piese pentru Akcent si pentru alti artisti precum Roller Sis. A existat un conflict intre ei astfel ca au luat-o pe drumuri diferite, amandoi pastrand o parte din productiile si compozitiile lucrate impreuna, fiind lansate in acelasi timp. Un exemplu bun este Se Thelo care a fost lansata de doua case de discuri diferite, de doi artisti cu videoclipuri diferite.

Anii trec, artistii sunt oameni care pun deoparte neintelegerile si reusesc sa stabileasca din nou conexiunea ce i-a adus impreuna in studio. De altfel, Adi este in relatii bune si cu Marius Nedelcu care locuieste acum in Suedia, el fiind primul membru Akcent care a parasit trupa.

Despre Akcent, ieri am aflat ca instanta a decis ca Adrian si casa de discuri Roton pot pastra si folosi in continuare numele Akcent, trupa fiind infiintata si promovata inaintea venirii celorlalti trei baieti in joc. Mihai si Sorin declara ca vor lupta pana departe astfel ca vor face un proces ce e programat sa dureze cativa ani cand, cel mai probabil, se vor plictisi si o vor lasa balta.

Friends will be friends.

V-ar placea sa auziti o colaborare intre Adrian si Edward, credeti ca ar ajunge un hit in Billboard Hot 100? 

Citește în continuare