Skip to content

Poza zilei: Britney Spears si will.i.am – Scream and shout

Una dintre cele mai HOT colaborari ale anului 2012 este mixul dintre Britney Spears si will.i.am care aduc doua elemente unice in videoclipul pe care il vom vedea in cateva zile!

Avem un singur cuvant pentru Britney Spears in poza de mai sus: FIERCE! In cazul lui Will.I.Am o sa folosim termenul lui preferat pentru ca i se potriveste: DOPE! He’s dope!

Cei doi artisti de top au pregatit o colaborare inedita prin Scream and shout, un club banger ce va fi ilustrat printr-un videoclip lansat la X Factor in doua zile! 

Mai jos avem un teaser al clipului, nu vom parte de coregrafie sau de povesti spectaculoase, va fi ceva mai simplu insa hainele folosite si stilul celor doi artisti vor intregi atmosfera. Will a declarat ca este mai mult decat SWAG, este DOPE, ramane sa vedem finalul si sa ne convingem.

Este a doua piesa pe care au lansat-o impreuna dupa Big Fat Bass, melodia inclusa pe albumul Femme Fatale lansat in 2011. Diferenta este faptul ca Scream and shout va fi promovat ca un single si chiar daca nu va intra in lista evergreen-urilor lui Brit Brit, va fi un megahit in cluburi in iarna asta.

Daca nu ati auzit Scream and shout,  puteti asculta AICI! Piesa promoveaza albumul #willpower ce a fost intarziat din nou, urmand sa apara la inceputul anului viitor. Will a declarat ca vina merge catre cei care au scapat track-urile in online, astfel ca trebuie sa faca altele noi pentru a oferi un material nou.

Ce ziceti de imaginea lui Britney, ii sta bine cu parul infoiat? Dar de sapca lui Will?

 

Citește în continuare