Skip to content

Poza zilei: Christina Aguilera pe coperta Billboard, detalii despre noul album

Chipul Christinei Aguilera sta gratios pe coperta revistei Billboard insotita de un interviu in care vorbeste despre revenirea sa cu noul album – LOTUS.

Artista care i-a furat Grammy-ul pentru Best New Artist lui Britney Spears in 2000 revine cu aceeasi voce puternica insa cu o imagine si un sound nou. Noul material Christina Aguilera va fi pe piata in luna noiembrie, se va numi LOTUS si va marca renasterea artistei dupa o perioada mai nefasta in cariera ei muzicala – albumul Bionic si esecul acestuia.

Xtina e superba pe coperta noului numar al revistei Billboard, ajutata de Photoshop si ducandu-ne cu gandul la Adele (parca e varianta blonda a ei, nu vi se pare?). Cantareata vorbeste despre noul album, despre Bionic si felul in care publicul nu l-a perceput bine, vanzarile au fost atat de proaste incat turneul menit sa il promoveze a fost anulat inainte de a incepe.

LOTUS este o noua era in cariera frumoasei Aguilera. Editorii revistei Billboard au ascultat noile track-uri impreuna cu Xtina si au fost de acord cu ea cand le-a zis ca este un Stripped 2.0 (cel mai aclamat album al sau). Christina a sugerat ca fanii care au apreciat Fighter, vor iubi si piesele care vor urma. Hai sa ne amintim de acest hit cu un videoclip genial!

A lucrat cu producatori noi pentru precum Max Martin care, dupa cum recunoaste si ea in interviu, a lucrat cu toate numele mari in 1999 – N*SYNC, Britney Spears – insa ea a refuzat piesele lui atunci. De data asta, e dispusa sa faca orice pentru a ajunge din nou no.1 iar single-ul Your body este prima dovada a acestui lucru.

Christina a confirmat trei piese noi de pe album: Army of Me, Cease Fire – sunt niste titluri puternice si probabil vor avea un sound pe masura, ramane sa ne convingem in luna noiembrie. O surpriza pe LOTUS va fi un duet cu Cee Lo Green, colegul ei de la The Voice care si-a pus vocea pe Make the world move.

Pana acum, Christina pare ca a facut toti pasii potriviti pentru un album no.1. Ii dam un LIKE?

Citește în continuare