Skip to content

Poza zilei: David Guetta, Ne-Yo si Akon

David Guetta, Ne-Yo si Akon au fost surprinsi filmand un videoclip impreuna pentru o colaborare ce ar putea fi unul dintre cele mai mari hituri ale anului 2013.

 

Anul 2013 este plin de colaborari, artistii au trecut frontiere, au lasat deoparte orgoliile si ne lasa se ne bucuram de featuring-uri nebune, cei mai tari oameni din industrie se unesc pentru a crea ceva cat mai comercial si mai boombastic. In poza zilei de azi ii avem pe David Guetta, Ne-Yo si Akon, trei producatori foarte buni ce au lucrat impreuna pentru Play Hard, urmatorul single extras de pe albumul DJ-ului francez lansat in 2011.

Play Hard este al noualea single ce promoveaza unul dintre cele mai apreciate materiale dance din ultimii 10 ani: Nothing but the beat, al cincilea disc de studio al lui David Guetta. Daca nu stiti melodia, aveti un PLAY mai jos!

Materialul Play Hard a fost lansat oficial abia pe 15 martie insa, fiind inclus pe varianta Nothing but the beat 2.0 lansata de David Guetta in septembrie 2012, versiune ce include sase track-uri noi, inclusiv She Wolf (Falling to pieces). Albumul a vandut peste trei milioane de copii si peste 10 milioane de single-uri.

Intre timp, Ne-Yo apare alaturi de Jessica Sanchez in videoclipul Tonight, single-ul cu care adolescenta de 17 ani isi face debutul pe piata muzicala din SUA.

Acum ca stim ca vom avea un visual filmat de acesti trei grei ai muzicii dance, nu ramane decat sa asteptam videoclipul final, right?

Citește în continuare