Skip to content

INNA in Viva Magazine (galerie foto)

Dupa Elle Romania, FHM si alte reviste glossy punctate, INNA – vedeta incontestabila – revine pe o noua coperta importanta in Romania. 

 

Desi INNA nu are concerte in Romania, capitalul sau de imagine este foarte mare si pozitiv in zona de moda. Cum altfel cand de imaginea sa se ocupa o parte din redactia revistei Elle, Domnica Margescu si Roxana Voloseniuc – fashion director, respectiv redactorul sef al celei mai importante publicatii de moda. 

Astfel, o noua aparitie de senzatie, din punctul de vedere al imaginii in sine, este punctata de INNA. Revista Viva, numarul de august, acum la chioscuri pentru a fi rasfoita. 

Pe coperta Inna are aceeasi atitudine consacrata de Club Rocker, costumul de baie intreg si decupat – una dintre piesele cheie ale sezonului – este combinat intr-un mod stylish si rock cu o geaca biker din piele fantastic de frumoasa. Make-up si hair styling-ul aduc si ele un plus de punk intregii atmosfere, completand perfect conceptul. 

Despre acest pictorial, Maurice Munteanu – stilist si fashion editor al revistei Elle, spune: Ultimul numar al revistei Viva o are pe Inna pe coperta iar shooting-ul din interior m-a facut sa rasuflu usurat! In sfarsit, si artistii romani pot avea un look competitiv. Evident, daca au incredere in echipa care se ocupa de imaginea lor, daca asculta si daca renunta la orgoliile de tipul ‘oricum noi le stim mai bine pe toate.’

Long story short: Rock on! 

V-ati lamurit daca acuzatiile de plagiat aduse Innei sunt fondate sau nu?  

Citește în continuare