Skip to content

Poza zilei: Inna si Afrojack

INNA lucreaza la noul album in Los Angeles si s-a pozat cu Afrojack, unul dintre cei mai tari producatori din lume in ultimii ani! Oare ce au pus la cale cei doi artisti?

 

Daca pana acum a colaborat numai cu Play&Win, INNA e mai indrazneata si vrea un sound mai matur, mai complex si mai american pentru noul ei album. Artista a lucrat pana acum cu Steve Mac, Frank E, SoFly & Nius, Lucas Secon, The Insomniax, Thomas Troelsen, Orange Factory Music, Shermanology sau compozitori precum Ina Wroldsen, Wayne Hector si Ameerah.

Poza postata de Inna pe pagina ei de Facebook ne-a facut curiosi in privinta unei colaborari cu unul dintre cei mai apreciati oameni din industria muzicii dance. Oare a lucrat cantareata din Romania cu Afrojack?

Ca sa intelegeti despre ce este vorba, Afrojack este numit mana dreapta a lui David Guetta, lucrand cele mai mari hituri ale DJ-ului. A lucrat cu Pitbull, Jay Sean, Havana Brown si a facut remixuri oficiale pentru Lady Gaga, Beyonce, Pitbull, The Black Eyed Peas si multi altii.

Mai jos aveti teaserul noului single-videoclip ce va fi lansat maine – More than friends!

Albumul Party Never Ends va aparea pe 1 martie, iar Inna ne-a oferit deja un clip pentru piesa care da titlul materialului, intr-o sesiune Rock the Roof in Istanbul. Piesele de pe noul disc Inna au fost inregistrate la Londra, Mexic, Bucuresti, Copenhaga si Los Angeles.

Aici puteti asculta cateva minute din fiecare piesa de pe Party Never Ends. Inna nu se afla la primul videoclip regizat de Edward Aninaru, dupa ce acesta i-a facut majoritatea sedintelor foto s-a ocupat si de videoclipul Tu si Eu

Tu ce parere ai, ti-ar placea sa auzi o colaborare Inna-Afrojack?

Citește în continuare