Skip to content

Poza zilei: Lady Gaga imbracata intr-o stea gonflabila

Lady Gaga este un style icon, dar de multe ori nu stie ce sa mai faca sa atraga atentia asupra ei. Ultima nebunie vestimentara a avut loc chiar intr-un dintre capitalele mondiale ale modei, Paris.

Cantareata a aparut pe strazile orasului imbracata intr-o rochie gonflabila in forma de stea, iar efectul a fost cel putin comic, Mother Monster aratand mai degraba a personaj de film iesit din decor decat star pop mondial. Mai mult, Lady Gaga a simtit nevoia sa stie intreaga lume ca e o stea, la propriu, si a posta pe Twitter: I\’m a star!

Nimic nu ne mai surprinde atunci cand vine vorba de felul in care Lady Gaga apare in public sau la concertele sale, desi mereu reuseste sa vina cu ceva nou. A aparut intr-o rochie de carne, apoi s-a ascuns intr-un ou, a aparut cu o coroana de flori in jurul capului sau si l-a ascuns cu totul intr-o mare de par, s-a transformat in barbat si a facut un trend din tocurile aproape imposibil de purtat si fara sa punem la socoteala ocazile in care a aparut mai mult goala decat imbracata.

Chiar si asa, Lady Gaga a stat foarte bine in topuri odata cu lansarea noului ei album, de data aceasta discul cu Tony Bennett aducand-o pe primul loc in Billboard 200. A demonstrat ca poate fi apreciata si pentru altceva decat muzica pop, mergand spre un gen muzical mai putin popular si mult mai greu de abordat.

 

Ce ziceti de noul outfit Lady Gaga? E cel mai trasnit pe care ni l-a oferit pana acum? 

Citește în continuare